Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
GiXXXer
tag
Minden szempontból jó ez: 1. kevesebb a villanyszámla, 2. kevésbé melegszik a rendszer, 3. kevesebbet forognak a ventik, ezáltal csendesebb...
A linkelt képen fel volt húzva a g-powerem padlóra, így stabil 30 fok, ami full terhelésnél igen baráti...
Utána kipróbáltam passzívan is, és igen lassan érte el a 46 fokot, utána meguntam... 
Az órát Chameleon Clocknak hívják, kurva jó naptára van, tudja a holdciklusokat, a női ciklusra is figyelmeztet, ha beállítod, tud zenével ébreszteni, illetve speakeren is csipog... Rengeteget tud,van hozzá egy halom skin, de te is csinálhatsz kedvedre
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Windows 10
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Utána kipróbáltam passzívan is, és igen lassan érte el a 46 fokot, utána meguntam...