Hirdetés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- RAM topik
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- OLED TV topic
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- LG LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Alienware notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
Reggie0 #71018 üzenetére
Ja, így már értem. Másról beszélünk.
A passzív POE a Ubiquiti sztenderdje volt sokáig, sajnos elterjedt.
Én nem is gondolkodtam ebben, hiszen csak egy gyártó megoldása.
Új eszközt nem is vennék már, ami passzív POE-s. Azok tényleg melegedtekA standard az IEEE 802.3 af / at / bt (POE, POE+, POE++ más néven).
Az ilyen szabványt tudó eszközök már automatikusan kapcsolják a feszt. Nem kell figyelni rá.
Szóval én már csak ilyet javaslok a kérdezőnek is, másban ne is gondolkodjon, kliensek esetében sem.A tápfeladó sem rossz megoldás, ha nem kell sok POE cucc, de azt is lehet központilag berakni.
Igazából van már elég nagy választék szabvány POE kliens eszközökből is, az én meglátásom szerint ez nem jelent manapság már igazán korlátozást.Villám téma: OK, ennyi erővel nem szabad egy lámpát sem kivezetni a házon kívülre, mert ott bemehet a villám. Egy kültéri AP-ot is meg lehet úgy oldani, hogy megfelelő legyen a villámvédelem is.
Szünetmentes: újabb, modernebb típusok nem melegednek egyáltalán, amikor figyelnek, igen, be vannak kapcsolva, de kussban teszik a dolgukat. Tapasztalatom.
Elhelyezés: egyet értek abban, hogy helyfüggő. Plafonra ismételten csak LAN kiállást raknék. Fali kiállásnál nálam is a konnekor(ok) mellett vannak, ott tényleg kellhet.
Szünetmentes akkucsere: igen, pár év alatt elhasználódnak az akksik. Akkor cserélni kell, de ez a normális.
Átlag kamera pár wattot kér csak, egy NVR-rel együtt megvannak 30-40W-ból.
AP-ok, switch router szintén pár 10W összesen.
Szóval egy ilyen hálózati infrastruktúra kb. 100W, amit nem nehéz pár percig akksiról működtetni. Órákról nem beszéltem, az nem is átlag elvárás.
Pár perc áthidalási idő szerintem a legtöbb felhasználó igényét lefedi.
Ehhez meg nem kell óriási akkupakk.Vezérlés alatt is pongyolán fogalmaztam, sorry. SDN az új módi...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Google Pixel topik
- RAM topik
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- OLED TV topic
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest