Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #5497 üzenetére
Mégse
-
Winner_hun
félisten
Ojje, SSD íz káming. Kíváncsi leszek mennyit gyorsul a gép. 64 GB elég lesz egy ideig. 18k-ért a mostani árakon nem is rossz vétel
-
bnss
veterán
Szép estét mindenkinek!
-
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Tothgera30 #5492 üzenetére
Persze biztos jobb valahol a drágább, de nem annyival.
-
válasz
Jhonny06 #5489 üzenetére
A futároknak nem szokásuk visszaadni, általában bevágják hogy nincs náluk apró vagy visszajáró, más esetben fél óráig keresik a visszajárót, én így mindig úgy adok hogy egy kis "fröccsre/felesre való" is maradjon és kész, persze vezetés közbe ne igyanak.
#5488 zoltanz: Attól még drágább és lehet hogy a márkát fizeted meg, vagy a minőséget.
-
Jhonny06
veterán
Ha az MPL hoz ki egy csomagot, amiért fizetnem kell, akkor tudnak visszaadni, vagy pontos összeget kell odaadnom?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Tothgera30 #5457 üzenetére
VAnnak drága órák minap néztem egy 400 000 -set, semmivel nem láttam jobbnak mint 30 000 -est...
-
lujó55
addikt
Na, rendbe tettem a pincét!
Nem tudni mitől pusztult el a káposzta, de csak a teteje volt poshadt, vagyis inkább penészes. Mama azt mondja, ne dobjam ki, leszedte a tetejét és állítólag az alja még jó.
Félő, hogy jövő héten a vizslával mi fogjuk megenni a mama rakott káposztáját.
Hihetetlen, hogy az romlott meg amihez hozzá se nyúltunk még, a felnyitottnak meg semmi baja.
Na mindegy, legközelebb majd jobban figyelünk amikor csináljuk. -
válasz
Winner_hun #5472 üzenetére
wow, akkor elég gyors voltál
köszönöm mégegyszer a cuccot
-
koshmar
addikt
Ha ilyen okos emberek vannak itt, akkor inkább nem is írok ide többet!!!
(nem szeretem, ha másnak van igaza)
föccer: Megaláztatás??? LOL
-
lujó55
addikt
Na, (#5478) föccer már le is írta előttem...
Hiába, lassan pötyög az öreg ember. -
lujó55
addikt
válasz
koshmar #5477 üzenetére
látszik, hogy statikából/dinamikából szereztél PhD-t
A kamionos is nyomta neki, csak kipörgött a kerék, mert az abroncs alatt már jegesedésnek indult a hó. A lovak segítségével egy kis kibillentés elég volt ahoz, hogy a friss hóban megtapadjanak a kerekek és probléma megoldva. (Ilyet mi is csináltunk már kicsiben: Lada elakadt a hóban, elég volt csak két embernek himbálni egy kicsit és máris ki tudta kaparni magát, csak a jeges zónán kívűl kell az abroncsnak kontakt felületet találni).
Respect a lovaknak, meg a hajtónak aki valós életveszélyben volt amikor úgy tervezte meg biztonságosnak a vontatást, hogy a kocsi elemelkedett a talajtól -
föccer
nagyúr
üdv, föccer
-
zoltanz
nagyúr
Talpaspohár a gyilkolás nem ám olyan egyszerű dolog ám.
-
lujó55
addikt
Reggelt, vidámat!
Nagy munka vár rám ma, hiába van vasárnap (ágyba hozta feleségem a kávét és reggelit, ez mindíg jelent valami request-félét)
-
Winner_hun
félisten
És még ma hazaértem, dejó
-
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #5469 üzenetére
Na, szerintem is...
De ott biztos nem ennyi. -
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #5461 üzenetére
Ja. Meg előtte elviszed becsüshöz, hogy tényleg az, mint ami rá van írva, mi?
-
lujó55
addikt
ha meg nincs vasrúd, akkor kirugod a közlekedési táblát és azzal adod nekik!
csak nehogy téged kaszlizzanak be rasszista felindulásból elkövetett erőszakért!
a lopós indiaiak jobban tudják a jogaikat, mint a Magyar Gyuri bácsi.Jó hír: vendégek elmentek, nem sok alkohol fogyott, mert "gyógyszert szednek megfázásra". Éljen a fagyos szeles, taknyos időjárás! De ha elkiáltom magam március elsején, akkor legyen tavasz de izibe!
-
ch003067
addikt
Igaz. Bár nekem nem kell óra, ott a telefon
pohár Én is olyan magas vagyok mint te
-
-
ch003067
addikt
válasz
Tothgera30 #5457 üzenetére
Jó igaz, de akkor is
Meg mész az utcán, leveszik a "tesók" a kezedről, akkor az meg szivacs.
-
-
lujó55
addikt
Most már tudom mi hiányzott az életemből:
karóra. -
pohár
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Remélem az idei év nem lesz ennyire irgalmatlan pocsék, de azt hiszik csak azért szidom az időjárást, mert utálom a hideget meg egy morgós vénember vagyok, csakhogy az hogy tavaly 1 hétig volt nyár, az nem normális...júliusig napsütést sem is láttam, állandóan szakadt az eső, hideg volt, mitől lett volna gyümölcs, zöldség, bármi...
Meg is látszik az árakon. Az 550 forintos napraforgó olaj biztos nem a forint árfolyama miatt van, ahogy a 400 Ft-os cukor sem, de a cukorgyárak megölése ahogyan a Torbán kormány mezőgazdasági irtóhadjárata anno már politikai kérdés, abba ne menjünk bele.A káposztára nem tudok megoldást, nekem anno nagyanyám tett el mindig de csak egy kis 50 literes kerámia hordóba. Ott nagyon figyeltek, hogy mindig lenyomja egy nagy kő a lé alá a káposztát, mindig legyen lé rajta, és a fedele mindig vízben legyen, hogy ne kapjon levegőt folyamatosan, erre volt egy kis perem is direkt. Emlékszem mindig én segítettem "taposni", persze kézzel, de hogy miket és milyen sorrendben tett bele nagyanyám, azt már nem tudom...egyedül a birsalma rémlik meg a só
Viszont isteni volt.
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #5444 üzenetére
Nem azért fogy ennyire, mert én szivornyázom, egész héten kocsival szaladgálok, csak 7végén jutok le, hanem mert a mama is rájár. Azt mondja nem segített az antibiotikum amit doktorbácsi írt fel, de a HPtól (nem az irodatechnikai cégóriás) meggyógyult
Szerintem ha jobban átkutatom a szemeteskonténert megtalálnám én azt a soha ki nem váltott receptet
(#5445) ch003067: de most komolyan! Idén nem volt egy vödörnyi gyümi sem, a cefréshordók szépen kimosva, lefordítva szomorkodtak a pecu mögött, nem volt se lekvár, se pálinka. 4000-ért mondják az 52 fokosnak literjét, inkább beosztom, nincs pocséklás!
Amúgy megvan a tragédia: az egyik dézsa savanyú káposzta mehet ki a 3,14... mert megposhadt. Vajon mitől? A legszörnyűbb az, hogy nem bírnánk felhozni a pincéből, szépen ki kell szedni a tartalmát ami olyan büdös, hogy csak na!Majd holnap, most nem akarok moslékot csinálni az udvarból. Szívem szerint megvárnám amíg a rohadt szomszéd elkezd grillezni az udvaron, de sajna
- hideg van
- pont felőle fúj a szél. -
lujó55
addikt
Asszony takarít, vendégek lesznek ma nálunk. Mondtam neki, hogy okos háziasszony a férjének kedveskedik, nem a vendégnek (értsd: vendégség után takarít). Mondta, hogy inkább menjek le a pincébe, szívjak egy kis bort (na nem a számba, csak lopóból a dekantálóba) meg hát jó lenne, ha megtalálnám a pálinkát amit olyan nagy becsben tartok.
Most hogy magyarázzam el neki, hogy olyan nagy becsben tartom, hogy sajnálom sógoroméktól8 éves, eperfahordóban érlelt besztercei és gönci szilva
-
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek! Tegnap láttam egy traktort Hort határában szántott
Mondjuk nem az a kis 3,14nalötyögtetős volt, hanem egy Steiger, de akkor is. Fagyott földet? -
-
ch003067
addikt
válasz
Tothgera30 #5435 üzenetére
Jó Reggelt !
Gyere kolbászt tölteni, mint ahogy én
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Tothgera30 #5435 üzenetére
jobbat, kevesebb hóval
-
Jó reggelt mindenkinek.
-
ch003067
addikt
(#5427) Bon3ss Jóéjt !
Nem tudom, hogy azt észrevette-e már valaki, hogy van az RTL / TV2-n egy ilyen rövid műsor, aminek az elején Einstein, illetve egy Űrhajós van. Ilyen idézeteket szoktak felolvasni benne.
Nah, én az vettem észre, hogy a vicces szerkesztőség az űrhajós kezébe egy AK-47 es rakott.
Nem tudom, ezt észrevette már valaki ? -
bnss
veterán
-
koshmar
addikt
Pedig terepgumi volt a bringán, de így annyira csúszott mindenfele, hogy mire elértem a postára, k**va ideges lettem. És végig ott fityegett az ételhordó a kormányon...
Na oszt' visszafele teljes erőmből, idegből tekertem, nem érdekelt.Szép is élet.
hát igen, autópályán nem sűrűn mennek az emberbe frontálisan...
Az ilyen bátor autósok az első balesetig bátrak...vagy amikor a halál torkából jönnek vissza, átértékelik az életet...ha visszajönnek ugye.
Az ember ilyenkor azt gondolja, hogy "Csak most ússzam meg, csak most!!".
Mint anno irodalomórán felelés előtt. -
bnss
veterán
válasz
koshmar #5422 üzenetére
Tudom, tapasztaltam már az évek során párszor. Egy kis havas bringázás jól esne, lehet hogy holnap előszedem...
90-es tempó a relatíve tiszta külső sávban volt, nem kockáztatom sem a saját, sem más épségét (volt néhány talán túlzottan is bátor autós, de szerencsére megúszta mindenki).
(Inkább autózóm ilyen körülmények között autópályán, mert szemből nem olyan egyszerűen tudnak neked menni.)
-
lujó55
addikt
-
bnss
veterán
válasz
koshmar #5415 üzenetére
Rémhírekre van szükség, aztán majd követi a valóság...
---
Szép estét! Kissé felháborítónak tartom, hogy kifizettem az autópályadíjat, és ennek ellenére 70km-en keresztül kellett kvázi takarítatlan úton közlekednem. A belső sávot csak nagy bátorsággal lehetett használni...
-
koshmar
addikt
"Az elemzők az 540 forintos benzinárat sem tartják lehetetlennek"
-
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #5406 üzenetére
a hó jó
-
Ez a hó
. Mindegy, ma 30Y és nem megyek, ez fáj legjobban
.
-
NoLF
veterán
a szobámban található 3 laptopból egyik sem használható megfelelően.
-
kenwood3
addikt
válasz
FehérHolló #5397 üzenetére
ez simán ebbe a topikba megállná a helyét [link]
napi szinten megy ott ennek a kibeszélése -
ToBeY
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest