Hirdetés
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember #16786 üzenetére
HI!
pl : malat
udv
neduddki
mod: de ha ez a kekfejjuoroszlyanyimnitator igazi ferfi akkor siman betolja abba is a dogot:- )))
-
Fakkk. Ubuntut akarok feltenni, de 700MB az iso. Nekem meg csak 650-es CD-RW-m van.
-
válasz
bolondember #16779 üzenetére
Oks, max veszek USB-s villaynborotvát, meg telefontöltőt.
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember #16779 üzenetére
HI!
meg a tobbi par sziget:- )))
udv
neduddki
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #16777 üzenetére
Miket nem feltételezhetsz...
Szia Rarri
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #16775 üzenetére
A gáz az, ha egy Katanát is rejteget alatta
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #16773 üzenetére
gyanús vagy - kimonót hordasz?
-
venember83
nagyúr
35 négyzetméteres lakásban csekély 40 percig kerestem a kimonóm. Hogy lehet így elpakolni a cuccokat, hogy az illető, aki elpakolta se tudja, hogy hova rakta...
-
bolondember
MODERÁTOR
-
nike_
addikt
válasz
Bubu79 #16763 üzenetére
Erre van egy jó viccem:
Él együtt 3 öregasszony. Az egyik 92, a másik 94, a harmadik 96 éves. Fura dolgokat művelnek. A 92 éves például engedi a fürdővizet, levetkőzik, már menne bele a kádba, mire egyszer csak megtorpan: - Most én bemenni készülök a kádba vagy kijönni belőle? A 94 évesnek is vannak problémái: - Felmegy a lépcsőn majdnem a tetejéig, mire megtorpan és azt mondja: - Felmenni akarok a lépcsőn vagy most jövök le?
A 96 éves pedig éppen TV-zni készül, amikor azt mondja: Jaj, a hülye testvéreim.. Nekem még szerencsére semmi bajom nincs a memóriámmal. Ezt le is kopogom.. Kopp-kopp.. Ki kopogott? Megyek megnézem, és majd utána bekapcsolom a TV-t.
Xpod: Nekem akkor fájt kegyetlenül a hasam, amikor jöttünk hazafele Londonból (tudniillik kb. 6-7 óráig nem ettem előtte). Szerencsére az előttem ülő öreg néni adott egy kicsit a förtelmes ilyen zsemleféléjéből (magos volt
), amitől jobban lettem. Szerintem hányni nem fogsz, de a füled kegyetlenül fog szúrni, főleg az odaúton (nekem visszaúton nem szúrt). Rágót vagy cukrot mindenképp vigyél magaddal fel!
Szóval szerintem ne vigyél gyógyszert (zacsi úgyis van a repülőn
)
-
Üdv.
Egy kis segítségre lenne szükségem a világot látott, illetve tapasztalattal rendelkező offtopic lakóktól.
Úgy néz ki 2 hét múlva megyek ki Franciaországba 10 napra dolgozni. Párizstól nem messze leszünk. Szállás+utazás cég fizeti.
Utoljára kb 20 éve ültem repülőn (kb 6 éves voltam), akkor voltam utoljára külföldön.Néhány hasznos tanácsra lenne szükségem.
Ami biztos, hogy repülés előtt / alatt nem eszek, mert valszeg kijönne belőlem, rövid úton. (legalábbis 20 éve kijött)
Van erre esetleg valami gyógyszer?Várok minden okosságot.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Integra #16753 üzenetére
takarékoskodni mindig ott kell, ahol a legkevesebbet lehet megfogni: irodafűtés, világítás, egészséges munkahely...
viszont mindent ki kell szervezni külső cégeknek, mert az leírható az adóból. nem számít, hogy a végén a cégnek 3x annyiba kerül... mert annak egy része megfelelő zsebekbe visszacsorog. nálunk is panaszkodnak, hogy egy 30k-s "beruházás" évek óta várat magára, emiatt nagyon macerás dolgozni, de egy takarításra 800k-t szó nélkül aláírnak.
-
fokukac
nagyúr
látom, megjött ergébé
remélem, szakállasok, intézkedtek!
-
nike_
addikt
Sziasztok huszárok!
Holnapután vagy azután goo home
-
fokukac
nagyúr
céges buli volt este. az utolsó ilyen, mint bejelentették, mert költségcsökkentés van ám
ennek megfelelően elég csúnya vége lett, és baromi másnapos vagyok, jaaaaaj.
-
<NewL>
addikt
válasz
RoyalFlush #16739 üzenetére
Én is kiáztattam tegnap magam.
Azokat a pici szmájlikat honna szerzitek?
óó megvannak már,találtam egy szép oldalt.
ez olyan aranyos : -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #16741 üzenetére
hm, westend cici?
Jánoska: ez nem ajánlat.
-
válasz
RoyalFlush #16739 üzenetére
Strandra
Mimeg dógozzunk
-
RoyalFlush
őstag
No, én elmentem strandra ..
További szép napot!
-
Vistaboy
veterán
Jó reggelt az uraknak!
Ismét egy nap eltelt, de még hátravan három.
Mikor lesz már végre Péntek este 10 óra?Ui.: Nem kell poénkodni, hogy péntek este 10-kor...
-
Bubu79
addikt
Öööö - jobbat?
RoyalFlush: Egészen őszinte leszek - nem szeretem a trombitát
Fél éjszaka holmi rettenetes trombitaszólókat kellett hallgatni jazz improvizálás címszóval, mert a kollégák rá vannak kattanva ( ráadásul az egyik helyi rádióadó képes éjszakánként kedvezni nekik ), emiatt cseppet borzolt az idegrendszerem és jobbára a trombitát legszívesebben a zenész hátában szeretném látni ( ha perverz lennék amolyan Amerikai Pités jellleggel is elmehetne, de hát az nem hoz lázba
)
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Bubu79 #16728 üzenetére
Daddy Day Camp (Oviapu 2)
szerk: azt a részt nem találtam fent, ahol a trombitával nyomja ..
-
Tim82
félisten
Jó reggelt.
-
Bubu79
addikt
-
Amondó vagyok, ideje vóna má felébredni
-
tiv61us
őstag
fucking tej a gyereknel
Mary hozott blodimerit
egesz jo kedvem van
bar az egyik lift elromlott, de ez azert nem problema mert ma mar nem akarok menni sehova
hat ennyi -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush #16719 üzenetére
1-topikgyilkos
2-a Vaskabátok (Hot Fuzz) szinkronjában olyan orbitális baki volt, h csak na...
ŐŐŐŐŐRÖLET...
-
<NewL>
addikt
válasz
RoyalFlush #16716 üzenetére
de jó ,hogy te ennyire utálsz most. akkor én is téged vagy peace?
-
frame>24
addikt
link [a szám címe lenne a mondanivaló]
...as well as to OT44... -
venember83
nagyúr
>1 liter tej benyomva kakaó formátumban, hú de megütött, kemény álmosság jött rám. Ami viszont érdekes, hogy ez a tej holnap lenne 1 hetes és kicsit sem volt romlott. Jófajta házi készítmény. Most már csak fürdésre s ágyba kerülésre jusson erő. Ráadásul sietni is kellene.
mod: Már a gépelés se igazán megy.
-
eszembe jutott, hogy olvastam én itt régen egy blogot rendszeresen:
a srác wowozott,állandóan azon agyalt hogy fejlessze-e a gépét, vagy sem, valamint bp és paks (vagy pécs) között ingázott összevissza.
valakinek nem ismerős esetleg? most nem sikerült megtalálnom.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #16709 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #16710 üzenetére
Mert megkönyörültem az áldott jó szüvemnek köszönhetően.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #16709 üzenetére
29:55 az max gyilkossági kísérlet...
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #16708 üzenetére
-
Bubu79
addikt
válasz
Janoska26 #16705 üzenetére
Valami bűzlik Dániában - jegyezhetnénk meg amolyan Villám Shekasesperae-sen ( © Markos György ), de tekintve, hogy nem Dániáról van szó, hanem Pécsről, így csak annyit tehetnénk a dologhoz, hogy Jánoska: fáradj el lábat mosni
PazsitZ: Ami késik, az a vonat, meg az adóvisszatérítés, hiányérzeted nem tarthat már soká
-
válasz
Winner_hun #16702 üzenetére
A mikulás mióta marházik?
nem hülyézni szokott?
-
Winner_hun
félisten
A topiknyitási kényszerben szenvedők ezt bíztatásnak vehetik
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ford topik
- Politika
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest