- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
fokukac #49268 üzenetére
a vadlibák húzni szoktak. azok ilyen tuningolós fajta madarak.
ja, a húzásról egy rövid: jómúltkor megyek a kisüzembe egy kollégámmal. megállok az ajtó előtt, és jó hangosan. HÚÚÚ! kérdezi, mit csinálok. mutatom neki a feliratot az ajtón: HÚZNI... aznap már nem érzett leküzdhetetlen kényszert a velem való kötetlen társalgásra.
-
ladybug
őstag
válasz
fokukac #47338 üzenetére
Szia Kukuc!
Kösz, jól vagyunk, csak a PH már nem nagyon fér bele a munka, fősuli és gyerek+háztartás+férj napirendbe.
Nálad is minden ok?
Csyppa: No, megnéztem. Huh, ez jó volt. Este majd jön a következő évad.
Pisztillusz:Hóvihar? És még egy? Itt Zalában meg csak süt a nap, de hideg van.
-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac #47231 üzenetére
Tesco, Interspár előterében lévő számtech boltok általában igazodnak a nagyáruház nyitvatartásához - legalábbis hétvégén is nyitva vannak ( nálunk legalábbis így van )...
Lumpy: Próbáltam arrébb terelgetni az avart, de olyan billegálisnak tűnt a kalapja, hogy inkább nem bolygattam...
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
fokukac #46328 üzenetére
Élelmes sün.
Nálunk egy olyan volt bejáratva, amelyik tavasszal vadászott a földfúróval kiásott lyukakra (megjegyzem a lugasoszloptelepítés körökkel veri az xp telepítési procedúrát) Namármost egy pár napig vicces volt, hogy folyton belegyalogolt ugyanabba a lukba, de elég gyorsan elfogyott a humorérzékem, mert elég nehéz egy sünt egy 15-20 centi átmérőjű, hetven centi mély lyukból kibányászni anyagi kár nélkül...
Aztán az oszlop behelyezése és a föld visszatemetése megoldotta a gondot, bár egy ideig aggódtam, hogy a szerencsétlen majd éjjel nagy sebességgel neki talál zörgetni az oszlopnak. -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #46281 üzenetére
Én befordulni? Ugyan
Föld fölött egy méterrel, úgy kell visszaráncigálni
Igazándiból azt hiszem rarri rátapintott a lényegre: tükrözi a lelkem, ez a mostani ilyen kis... izébigyó. aranyos , meg kedves , meg vidám, mikörben én gondolkodós, szenvedélyes, vadóc vagyok...jaja rarri ráérzett a dolgokra.
Amúgy az avatar sasukeból van , ja. -
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #44397 üzenetére
a munkaidő: a munkavégzésre előírt idő kezdetétől annak befejezéséig tartó időtartam, amibe be kell számítani a munkavégzéshez kapcsolódó előkészítő és befejező tevékenység időtartamát. Eltérő rendelkezés vagy megállapodás hiányában a munkaidőbe a munkaközi szünet (lsd: reggeli,ebéd) időtartama (122. §) - a készenléti jellegű munkakör kivételével - nem számít be;
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac #44399 üzenetére
Nincs nekem kedvem viccelődni. Inkább lassan hazatekerem a drótszamaram. Van akinek csak ennyi jutott... Persze ez is csak addig, míg valami szerencsétlen, remélhetőleg jövőbeli donor, el nem lopja hőn szeretett kétkerekűm.
Ui. Hopp, mégse tolok még semmit sehova, van még 40 perc munkaidő, plusz még egy-két elintézetlen ügy is vár rám.
-
venember83
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #39953 üzenetére
Kukuc hidd el idegeskedek eleget.
Mondhatni zajlik az élet....
Pisztillus: kivizsgálva még nem volt, de mostanában fáradékony vagyok és néha bizony szédülős is.(1 hónap alatt két durvább szédülés)
Mitől alakul amúgy ki?
(Attól lehet, hogy nem igazán szeretem a szénhidrátdús ételeket, sokszor képes vagyok csak fehérjés ételeket (sajt, kefír, csirkehús) bevinnia szervezetembe? -
Bubu79
addikt
válasz
fokukac #33451 üzenetére
Tegyél róla, hogy ne legyen kedve a billentyűzetet püfölni
Népszerűtlen lépés és utálni fognak érte, de menj be egy boltba és pakoltasd ki az összeset, ami fellelhető náluk.
Három éve én is így rendeztem egy géppuskaujjú amazonnak billentyűzetet. Utáltak a boltban, de meglett, amit kerestem.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #33449 üzenetére
Barátnőcsere? Csak van nő, aki halkabban püföli a billentyűzetet.
Ötleteket kértél, azokban nagy vagyok.
Najó, konstruktívabb leszek: valamelyik drágább Logitech modell... már ha megér 20-30k-t a csendes(ebb) billentyűpüfölés.
"amúgy ez egy 10 éves billentyűzet" - és hanyadik nőt fogyasztja?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest