Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Melyikeken? A rózsabimbókon? Azon nem
Bolond: Köszi, de szerencsére nem komoly. Viszont rögtön eszembe jutottál
Nolf: Szerintem van, elég sok méretben láttam(nagyobbakat is) .Amúgy nem is meséltem, hétvégi buliban végigtapizott egy csaj
hola hátam simogatta , hol a combom, és dicsérte a mosolyom
Valószínűleg csak közvetlen volt.
-
tildy
nagyúr
válasz
csapos2 #49980 üzenetére
Nem adom be közösbe
Amúgy ja.
Bimbózó? Le vagy maradva(Már 1 hónapja együtt vagyunk)
(Balról jobbra: Esmein, Tildy, Hujikolp, gYaLo, Eddie, Magdi (nem PH!-s, viszont Eddie párja), Qru, Belahege)
nolf: lehetett kölcsönözni(600 Ft/óra), de azt mondták a fiúk-lányok, nem túl jók voltak , amit adtak(képen kék színű korik). -
tildy
nagyúr
válasz
Bub0rek #49977 üzenetére
Hát az első esésem laza volt, modntam is, ez nem is olyan vészes , mint amilyennek elsőre tűnt , kicsit felbátorodtam, na és nem sokkal utána puff lábak az égnek, fejem meg hátul koppan a jégen. No mindegy, szerencsére volt, aki ápoljon.
Pedig még be is voltam öltözve, legközelebb viszek bicajos bukót is -
tildy
nagyúr
Hát kukucs.
Bolondsorsra jutottam én is ,pedig szólt , hogy...
Szóval jégre merészkedtem, korcsolyával, és természetesen eltaknyoltam, természetesen bevertem a fejem.
1 hét kórház elmaradt, de a nyakam kicsit megrántottam -
tildy
nagyúr
Boldog yeti napot!
yetike: én csak egy yetit ismerek, bár azt rebesgetik, yetik nem is léteznek.
Én még nem jártam kinn, lehet nekem semmit sem hozott a miku. Kedvem okosabb volt, ablak alá készítette a cpőit a radiátorra. Bár....A kis buta ,megolvad benne a csoki
-
tildy
nagyúr
Csak én érzem azt, hogy ez a kép lopás ?
Innét: -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #49394 üzenetére
Mé? Tán 50es lábad van?
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #49390 üzenetére
Miért nem korival próbáltad?
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia #49285 üzenetére
Nekem van jégerem
Most vettem
Hol van Xpod? -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #49216 üzenetére
Segíts magadon, Isten is megsegít
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #48934 üzenetére
Nos hát...Ez alapján döntsd el te magad
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #48934 üzenetére
A későn kelő informatikus perpill igen csak messzi van tőlem
De amúgy ja, miatta nem halad a szakdoga....Elvette az eszemA padlóról ti honnét tudtok? Tán bolond mesélt, hogy a földön alszom?
Amúgy adtatok egy jó ötletet
Kár hogy olyan viszkózus a méz, ha belemártom az ujjam, akkor sem nagyon csöpög lephiloxenia : pfúúúúj, az úgy már tömény lenne
Amúgy mit is?
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #48925 üzenetére
Ja....
Kicsit már belekezdtem, de...
Volt vagy 3 terv:
-energiatakarékos ház épületautomatizálása
-Intelligens ház : webes épületautomatizálási szoftver készítése
-redőny és lámpavezérlés PLC alkalmazásával.Ebből úgy néz ki a 2. lesz..... De lesz vele szivacs szopacs. van egy program, (nem jut eszembe a neve , itt van a laptopon pedig, magyarok csinálják és valami S........ 9 a neve) , az tud xdsl-be és adatbázisba is menteni, lehet az lesz majd, de azzal mérést is kell cisnálni, szvsz...
Már kb 5-6 oldal kész, de ebben a phpról rizsáztam, meg az elérhető busztechnológiákról és lehetőségekről , amiket esetlegesen használni lehet otthoni környezetben.
Jak és 2lkedem benne , hogy jól fog sikerülni :S Még vna egy vizsgám is, meg két leadandóm is erre a hónapra, ráadásul nem tudok koncentrálni... mert...mert. Más köti le a figyelmem
-
tildy
nagyúr
Már december van
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #48600 üzenetére
Minimálisan ja , köhögés viszont eléggé van, aztán néha hála égnek felszakad a torkomból a.. .na az.
Olyan mintha lenne valamia torkomban azt csiklandozná
Nemcsak a tied aludt , alszikDe remélem nem egyről beszélünk
Köszi royalflush. -
tildy
nagyúr
Jó reggelt on népe
Én azt hiszem nekiállok mézes citromos tejját kotyvasztani, meg valami reggelit is És meglepem vele a kedvesem
Jééé de fura ezt leírni így... Azok után amiken átmentem . Nomindegy.
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #48432 üzenetére
Bizony.
hát valahogy így
[link]
Úgy látszik ez a hét erősen dögrovásos midnenkinek...14:24 : Ez durva 14:24 van és még mindig tudom szerkeszteni ezt a hozzászólásom... Lehet szólnom kéne panthernek?
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #48427 üzenetére
Ugye nem az orrotokra gondoltál ?
-
tildy
nagyúr
Személyautó hajtott a vonat elé Jászboldogházánál péntek délelőtt, a balesetnek egy súlyos és egy könnyű sérültje van.
Egy tápiógyörgyei férfi személygépkocsijával a sorompó nélküli vasúti átjáró jelzőlámpájának tilos jelzése ellenére hajtott a sínekre, és összeütközött a Budapestről Szolnok felé közlekedő személyvonattal.
A gépkocsi vezetője súlyosan, utasa könnyebben megsérült, a jászberényi, illetve a szolnoki kórházba szállítottak. A vonaton senki nem sérült meg.Nomost a jászboldogházi vonal az Szolnok-Hatvan, és nem Szolnok-Budapest (Tápiószele,Tápiógyörgye ) .Tehát vagy az ártjáró, vagy a vonat közlekedési útvonala elvan írva. De mivel a szelei átjáró félsorompós,a boldogházi meg nem ... No mindegy a lényeg, valaki megint azt hitte erősebb a mozdonynál.
Pont ma mentem volna haza, de ezek a fránya férfiak, mindig kiharcolják, hogy....
-
tildy
nagyúr
Lehet tudni bubuval mi történt? Napok óta nincs a ph-n
-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam #48333 üzenetére
Az arckép... Majd ha eljön az ideje. Most a polcon van, vár arra, hogy majd idővel leporolódjon.
Amúgy azt köszönöm.Ja és mégvalami: Ok nélkül én sem nyivákolok. Ismersz már, nehezen tűröm az olyan stílust, amelyben a másik a "felsőbbrendűségét" hangsúlyozza. Ha valamivel problémám van az csak ez. Korrekt moderálásba nehéz belekötni
-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam #48326 üzenetére
JM utsó felém intézett hsza, ahol azt látom meg sem próbáltad megérteni mi volt a problémám, hanem automatice mondtad , nincs igazam és jogos a modi reakció( közben mint látható , elnézést kértem , hogy egy "visszadátumozott, szerkesztett" postot nem úgy vettem, ahogy azt a modi szánta , mondjuk az a hsz-ból csak többedik olvasatra derült ki, hogy visszaszerkesztett volt , és nem a korábbi, hanem egy törölt hszre vonatkozott).
Amúgy ezt már több modnak is kifejtettem, nem a modikkal van bajom ( hogy is lehetne , amikor .....) , hanem a nem megfelelő hangnemmel(nem a tied!) . És úgy látom ezt nem csak én kifogásoltam, kifogásolom immár
Rarri: ezen sajna csak az idő segít.... -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #48319 üzenetére
Valahol el kell kezdeni
Jó reggelt.
a változatosság kedvéést torokfájás helyett hasfájósat..... -
tildy
nagyúr
válasz
Racecam #48275 üzenetére
De jó hogy épp pasiztam
De jó.
Éppen ezért csak ennyit mondok : A szigorú moderátor akkor jó moderátor, ha bölcs is , és a usert nem mint alárendelt embert, hanem mint társat próbálja jó útra terelni.
Kölcsönös tisztelet esetén azt hiszem akár ez korrektül is működhet.
Ja és mielőtt valaki szólna, senkit nem kénszerítettem, d emég cska háttérben sem pusmogtam, hogy itt pont az a téma került elő, amiről mostanában én is sokat agyaltam. Azért örülök, hog ygyűlűnk, és örülök annak, is ha ezt a másik oldalon nem mint beszólást , hanem mint segítő szándékot veszik...
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #47951 üzenetére
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #47928 üzenetére
Legközelebb azért óvatosabban duhajkodni a hidegben!
Majd szólok az uramnak : Tibi!
Amúgy egy 100-as pzs már elfogyott, igaz nem csak én jártam rája
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #47903 üzenetére
Nem tudom mit olvastál, de én a kezedet írtam goyrsabbnak az agyadnál : Csak azért mondtam ezt, mert én is iylen vagyok, (mint az említett példa is mutatja ) , goyrsabb a kezem, minthogy hogy az agyam össze tudná hangolni, hogy melyik kezem üss ele az aktális billentyűt, éppen ezért frankó betűcseréim vannk
Mert te mire gondoltál ?
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #47888 üzenetére
Kivéve ha a dologban benne van a főnök sejhaja is
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #47875 üzenetére
Néked is
Úgy látszik ha beteg az ember , akkor az alvás segít. Reggelre kaptam levegőt és egész éjjel nem köhögtem. Pedig tegnap este még takonykóc voltam
Pisztillus: javulgatok, bár a tegnap este még kellemetlen volt, fáj picit az arcom. -
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia #47585 üzenetére
Torok bekötve, forró tea megy, és úgy fűtenek majd megsülök
Remélem nekem is fog
Na majd holnap reggel jól elkapom az "ápolónénit" itt a szomszédban, adjon tanácsot.... -
tildy
nagyúr
válasz
frame>24 #47579 üzenetére
Azt hiszem fizukor bevásárolok egy komplett patikát: Se méz , se kamillatea nincs itthon
Kámforos kenőcs sincs... Vagyis... Fogkrém ?
Kiváncsi leszek, meddig halogatom még a dokihoz menetelt...Üzemorvosról nem tudok, az új albim környékén meg azt sem tudom, hova kell menni dokihoz...Talán ritkamadár tud segíteni.
-
tildy
nagyúr
No , azt hiszem lassan mesterséges lélegeztetésre lesz szükségem
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #47550 üzenetére
A tiéid tuti nem
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #47493 üzenetére
Kérlek szépen én dolgozó ember vagyok
Koli? A fenét!
Albérlet
Fősulira havonta egyszer nézek be.
Te bolond: pénteken sem volt midnen oké, még te magad is mondtadHogy tuti amiatt van mer.... upsz na csendesedek a végén még lebukok
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #47476 üzenetére
Már nem annyira sípolok beszéd közben
háziDoki messzi van és bunkó is
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #47437 üzenetére
Ott ahol hideg van
Ezekszerint dideregtek viszláttalHúha
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #47434 üzenetére
Tényleg és otthona fűtés hogy áll?
-
tildy
nagyúr
Na...Hát hajnalban csak kiáltáskor nem jött ki hang (ha elrabolnának még segítséget se tudnék kérni) , most már sajnos a beszédnél is kimaradnak a hangok.Sűvít a levegő át a torkomon, de mintha hangszálaim nem is lennének.De basszus a partyt ki nem hagytam volna
ISZONYAT magas volt -
tildy
nagyúr
No mi lassan lépünk bulizni
akinek kedve lenne jönni, annak egy kis tánclecke
-
tildy
nagyúr
Annyira jó volt a hóesésben sétálni.
Mint valami tizenéves kislány, úgy ugráltam
Hangom az már nincs...
Jahm Yetire haragszom nem jött sörözni
Amúgy valamiért kapsz ma még -
tildy
nagyúr
Így -így
Utálok is dokihoz járni, meg messze is van (110 km). Meg fater azt mondja kötözködős , neki pl. beszólt, minek jár fel a pesti kardiólógiai intézetbe , mikor ott van Szolnokona Hetényi (hááát bocs, mert itt katéterezték) .Vagy anyámnak, hogy miért nem jó a berényi szemészet, miért kell a pesti szemklinikára járni? Miközben anyám előadta, mert már 30 éve itt cisnáltatja a konktaktlencséjét, itt "műtötték" makula degenerációra, amirőla jászberényi orvosok még kb azt sem tudták mi az
(diagnosztizálni sme tudták, mi anyumnak a baja.... )
Köszi amúgy
No spurizok is be a takaró alá lehet szuncsázok kicsitDe az esti partymat akkor sem hagyom ki, ha közben megfulladok
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #47217 üzenetére
Köszi, hogy aggódsz értem, de szerintem csak szimpla megfázás , ami amiatt van,mert szeles hideg időben nem öltöztünk fel kellően
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #47213 üzenetére
Nem szedek orvosságot. Mézes teával és 80%os rummal kúrálgattam magam , meg olykor c vitamin , béres csepp
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #47195 üzenetére
Megfogadjuk a tanácsod
Nekem meg elment a hangom
Fáj a torkom, méz meg elfogyott
Este az éjszakain meg olyan alakokkal utaztunk....Mint valami idegenlégiósok -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #47070 üzenetére
sör , 8, serpa.
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest