Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #22097 üzenetére
Szerencsére kisvárosunkban nem sokáig voltak parkolóórák - egy népszavazáson szépen le lett szavazva a nyerészkedés...
Igen - bizonyos szakmákhoz gyomor kell, hogy az ember egyáltalán felvételizzen egy posztra...
AMD Power: Nálunk éppen borús az idő, úgyhogy az eredménye majdhogynem megegyezne egy ilyen akciónak a lunáriumba járással, de ha ott süt a nap, ne fogd vissza Magad
-
Viszlát
addikt
Van valakinek yahoo-s emailje? És ha van, eléri?
-
AMD Power
titán
Kéne mennem a tóra egy picit napozni. Mit szóltok hozzá menjek?
-
Sipi16
őstag
Kéne, de az a vicc, hogy ahol vagyok most ott van. Vagyis amikor ideköltöztünk akkor beálltam a parkolóba és vettem jegyet asszem 4órára. Elkezdtem bútorokat szereleni és repült az idő. Egyszer csak beugrott, hogy "Wazze a parkolóóra." Nem álltam messze, de végig rohantam. A parkolóőr már várt rám, de látta, hogy egyből veszek jegyet és nem büntetett meg! (És egy 20perc késésről beszélek.) Az őr akkor nézte meg a parkolójegyem amikor már bedobtam a pénzt az órába...
Mondtam, hogy "sorry" és csak mosolygott... Nem olyan volt mint a habzószájú magyar parkolóőrök...
Az viszont borzasztó, hogy ezért 1500km-rel távolabb költözni...
-
Viszlát
addikt
Inkább időarányos türelmi idő kellene, ha megveszem három órára a jegyet, akkor valószínűleg nem virágot venni ugrottam be az üzletbe... de alapvetően egyébként magasról teszek a büntetésre, 1500 vagy mennyi, ez a hihetetlenül undorító rosszindulat tette be a kaput, amikor nem az állam, vagy valamilyen hatóság tesz keresztbe szánt szándékkal, hanem egy ugyanolyan ember mint én.
-
Viszlát
addikt
Két dolgot nagyon nehezen tolerálok, a rosszindulatot és az igazságtalanságot. Minden este megveszem másnap reggel 9 óráig a parkolójegyet, mivel akkor indulok munkába. Már egyszer rajtakaptam az egyik parkolóőrt vagy minek nevezik őket, hogy ott állt és várta, hogy lejárjon. Ma reggel is 8:58-ig szólt a jegyem, ki is értem volna, de a lépcsőházban jártam amikor felhívott a bank és vissza kellett fordulnom, mert fejből nem tudom a 24 számjegyű bankszámlaszámom. Mindegy, 9:00 volt amikor kiértem és ott figyelt a kék csomag, a kiállítás időpontja 8:59:00. Körbenézek, látom az ipsét, ő is észrevesz és gúnyosan felröhög... amit ezután írnék, az nem szalonképes, úgyhogy...
-
Viszlát
addikt
Jobb reggelt.
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Galád kávé, megtámadott engem
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #22066 üzenetére
ha olyan rendszerességgel és tempóban szívnám, ahogy ő a cigit, akkor lehet, hogy járna (termelt dohány, papír füstszűrővel... ami kb. tipli erősségű, tehát csak a dohánylevet szűrte ki a füstből, mást nem). ebből napi 20-25, vagy tán mégtöbb szál.
-
Tim82
félisten
-
Bubu79
addikt
válasz
Sipi16 #22068 üzenetére
Már pár napja is mondtam már, hogy Degec metropolisz, sok lakóval
Mod: A remény hal meg utoljára - az egyik Bátyám majdnem két hónapig bírta bagó nélkül, aztán kikészült teljesen és rá kellett gyújtania...
Höhhnye - alighanem csereérett az egerem - duplázgat kattintáskor... Úgy a szívemhez nőtt - lehet, hogy még kicserélem benne a mikrokapcsolót és nem dobom szemétre...
-
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79 #22059 üzenetére
evvan... évekig mondtuk neki, hogy hagyja abba a cigit, meg menjen orvoshoz, mert régóta fullad... nem tette. hiába faterom, az ilíyen miatt valahogy nem bírom sajnálni, egyértelműen a saját hibája.
ja, amúgy már majdnem 2 éve volt műtve, csak vissza kell járnia ellenőrzésre.
-
Tim82
félisten
Jó reggelt! Ezt a mai napot cseppet benéztem: bemegyek reggel, hogy kiderüljön, délutános vagyok.
A picsbe, még aludhattam volna.
-
Jó reggelt mindenkinek!
Így a reggeli kávé után már fel is ébredtem kissé...
Yetike #22054: És ez akkor most jó, vagy nem?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #22058 üzenetére
Korán reggel szekszualitást emlegetni...
Mérgemben mindjárt bontok egy pofa sört
Lumpy: ez biza nem hangzik jól
Szia Vistaboy
-
Vistaboy
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
A változatosság kedvéért írok már ide is, úgysem jártam már erre egy ideje...Ha minden jól megy, ma megkezdem a Runes of Magic bétatesztjét. Már húzom lefelé a klienst az oldalról, egy-két órán belül lejön, és akkor hajrá!
Plusz mellette ma szabin vagyok - Ááááá, nem a játék miatt...
-, úgyhogy lesz rá időm.
-
Bubu79
addikt
Pálinkás szép jó reggeltet, madárfüttyel, napsütéssel
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelet a népnek. ma később megyek a melóhelyre, emrt fateromat kísérem a kórházba egy vizsgálatra. meg kell kérdeznem, hogy mikor lesz kész az eredmény. ő nem tudja, gége nélkül elég körülményes. úgyhogy ne bagózzatok, mert elvisz a rézfa... ha, az más
-
7
addikt
válasz
Pisztillus #22052 üzenetére
Félelmetesen emlékeztetsz önmagamra. Komolyan.
Adieu, jobbra el.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #22052 üzenetére
Én is megyek, jó éjt!
-
No, én balra el, aludni, mindenkinek jó éjt!
Holnap megint jövök...
Na, ez volt a fenyegetés...
-
1010
őstag
jeo estet,
na?
-
-
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #22043 üzenetére
Most még csak páran tudjuk, maradjon is így! Pszt!
-
válasz
Viszlát #22038 üzenetére
Na még csak az hiányzott volna... Annyira azért nem vagyok rosszul...
(Mármint politikával foglalkozni)
Race: Na jó, nem csak vigyorgok... Viszont nem haszontalan olvasmány, sok érdekes dologra derült itt már fény... Pl. most néztem meg Winner_hun vizsgamunkáját, nagyon fain lett.
Tim: Na azt még megvárom
(Persze nem ma...)
Bon3ss: Csak nem császárnak készül?
Oh, jajj, most jól lelepleztem...
Race 2x: Szeretem csinálni, de időnként itt is vannak súlyos esetek...
Van kék is, sárga is, fehér is...
-
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #22035 üzenetére
Nem csodálkozom ezen...
Stílszerűen valamilyen Star Wars-hoz kapcsolódó rang.
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #22035 üzenetére
Nagybetűs PARCI felirat a neve alatt?
-
Racecam
nagyúr
válasz
Pisztillus #22037 üzenetére
Ha még vigyorogsz is rajta, arra már nem találok jelzőt.
Szavakat sem. -
-
Racecam
nagyúr
válasz
Pisztillus #22032 üzenetére
Anyám!!
Egy mazohista!! -
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #22032 üzenetére
Nem unatkozol legalább.
Én is elkezdtem a fotó topicot elolvasni, de most egy kis szünetet tartok, mert nem bírok már olvasni.
Janoska: az biztos, elég gyorsan lépked a ranglétrán.
-
válasz
Pisztillus #22026 üzenetére
Ezt nevezem karriernek, tud valamit ez a kukagyerek
-
-
Sipi16
őstag
Jó éjt mindenkinek!
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #22026 üzenetére
Szia!
Most, hogy mondod, én is kiszúrtam.
-
-
Sziasztok!
Végre újra itthon... Ennek a gályaadagnak is vége. (Részvétem azoknak, akiknek most kezdődik.)
Láttátok már, hogy új házigazdánk van? Valami R2D2, vagy mi...
Gratula neki!
-
AMD Power
titán
Van a teszveszen egy licitem. Csak én adtam rá eddig ajánlatot. Még egy óra és lejár az idő vagy mi. Azután mi fog történni? Nekem még ez az első...
-
Sipi16
őstag
válasz
venember83 #22020 üzenetére
Ma mindenki a tyúkokkal fekszik?
-
Sipi16
őstag
válasz
elmoraan (r) #22010 üzenetére
Yah. Bocsi, hogy nem szóltam, de ez nagyon igaz...
-
ngabor2
nagyúr
le vagyok törve, mint a bili füle. mi jöhet még mára, meg a hétvégére... jó éjszakát.
-
bnss
veterán
válasz
Bubu79 #22008 üzenetére
Inkább "lökd ide a sört"!
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- DJI Pocket 2 Creator Combo +NDPL szűrők
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- Xbox Ultimate előfizetések
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest