Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Thrawn #48892 üzenetére
Mázli, hogy nem a sajátom - biztos, hogy hajamat tépném ( azt a három szálat, ami még van )...
Mindegy - a rendszer fent van rajta ( giga nagy élmény pendrive-ra XP telepítőkészletet pakolni ), megy a net, van rajta őrző-védő-támadó program a rosszfiúk ellen, úgyhogy viheti a gazdája - le is lett tesztelve.
Egyszer régen megfordult a fejemben, hogy kéne egy ilyesmi csöppség nekem - de szerencsére nem ruháztam be rá
-
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #48880 üzenetére
Ízlések és pofonok - nekem az idegeimre mászott a kütyü ez alatt a pár nap alatt, míg boldogítottuk egymást
Nem tudom Ő hogyan csinálja, de az én tompa ujjaimmal egyszerűen kezelhetetlen a jószág - ráadásul nemis esnek kézre a gombjai
Na mit mondtam - javíthattam a hsz-t, mert még a space-e sem emberi léptékű...
kételkedem: nEEEEEm hiszem, hogy csak ASUS-ék termékére lenne jellemző az, amit leírtam, hanem a kategóriatársak ishasonlóan emberbarátak lehetnek
A tapipadot már nem is említem - azt a notiknál is gyűlölöm -
Bubu79
addikt
Nnnna - mostanra lett teljesen biztos, hogy a netbook kategória nálam soha a b....s életben nem fog labdába rúgni...
Kicsi a billentyűzete, akkora a monitora, hogy lassan megvakulok, úgy koncentrálok, hogy lássam mit ír, és amúgy is: az egész Q7-es audival mászkáló, üres fejű szőke pláza3,14csáknak való - akik használni nem akarják, csak villantani akarnak a slusszkulcs mellett vele
Elégedetlenkedő perceinket hallották, leülök magamtól is
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48689 üzenetére
Nem túlzottan régen jártam arra - legalább egyszer tényleg mindenkinek látni kell
Persze aki arrafelé lakik biztosan unja a tájat, de az én kopár Mezőföldhöz szokott szemem nem tudott betelni a látvánnyal
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48685 üzenetére
Szép helyek, az biztos
-
Bubu79
addikt
Gyó estétet
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #48581 üzenetére
Mert egy egész nyomasztólag hatna rám
Hejcegnő: Jóvanakkóakkójóvan
Mod: [link]
Ma még baleset fogja érni a pendrive-omat - érzem előre, hogy terhelési próbát fogok vvégezni rajta, a sebeségét illetően - ahogy a falnak csapódik
-
Bubu79
addikt
Már nincsen benne annyi elem - az egyikkel a lézerkardot tölti, a másikkal csipog, a harmadikkal C3PO-val tartja a kapcsolatot, a negyedik meg a sunnyogó üzemmódjához kell - de rápacsált, mert mindet kiszedtük Belőle
Ezt próbáld inkább fel
Szia Bon
B+ - hogy valami ennyire lassú legyen
-
Bubu79
addikt
Nem - szopóka-nyalóka üzemmódban nyomkodok holmi apró gombokat egy mégapróbb gépen
Pisztillus: Az tutira helyrerak
Kár, hogy holnap még ügyeletes leszek
Mod: Dede, kicsit még kínzom magam vele, hét közben nem sok időm jutott rá
A célközönsége a hosszúkörmű plázacicák lehetnek - villantani jó, de igazából nem jó használni - legalábbis az én tömpe ujjaimmal tutira nem az -
Bubu79
addikt
Höhhnye
Pisztillus: Közben visszaolvasgattam - Egyelőre úgy tűnik, hogy a házipatika bevált, de ha nem működne rendesen, akkor vasárnap még gyúrok rá egy kicsit még némi forralt borral - ha anáthám nem is szűnne meg véglegesen, legalább a jókedvem szélesebb lesz
Szia Bon3ss
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48441 üzenetére
Bár erősen degrováson voltam ( sokak örömére
) - mégis úgy tűnik megmaradok ( sokak bánatára
) - de azért köszi
Szia tope, kételkedem
Tim: Thanks, i'm fine
Kuka: Begubóztam kicsit a barlangomba - de aztán reklamáltak a denevérek, hogy nem tudnak aludni tőlem, szóóóval...
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #47785 üzenetére
Kicsit olyan érzéesm van, amikor nyomkodom a gombjait, mintha egy hároméves gyereknek készítették volna
Amúgy barátságos szerkezet, de én tutira nem venném meg magamnak
-
Bubu79
addikt
Hókotrót már láttam én is - bent sorakoztak az útkarbantartók udvarán - csak a használatuk szokott bajos lenni, sokszor nem igazán tudják kezelni a technikát, biztos azért akad el az egész város a háromcentis hóban
Azért ilyen alagutakban flangálni túlzás lenne még Nálatok is szvsz
Qka: Esetenként a cserjés medvét is rejthet
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #47716 üzenetére
Ha már könyv - ezt ne hagyd ki - letettem a hajam, amikor az illusztrációk között felbukkant a Jägermeisteres üveg címkéje az agancsokkal
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #47706 üzenetére
Csak gombászni indultam egy unokatesómmal és mi lett a vége? Simogatni akartak, meg babusgatni - gondold el mi történik, ha puskával jönnek nekünk...
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #47688 üzenetére
Ráléptek a tumultusban a lábára és a kutya sem kért elnézést tőle - csoda, ha szomorú?
BÁ Nutrition: Megnyitod az adott szösszenetet Power Pointban, mentés másként, majd kiválasztod a vetítés fájlt a legördülő listából alul, ahol a majdani kiterjesztést adhatod meg.
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #47658 üzenetére
Ebben az esetben akár azt is dalolhatnám meló közben, hogy "Ha meghalok ne kérdezd, hogy mér' hideg a lábom" - a sarki róka is jéggé dermedne, mert az úgy -80 fokig bírja, oxigénből meg úgy -220 fok alatt építhetnénk jégkunyhót
Tim: Király - elszabadítottam egy tömeggyilkost
-
Bubu79
addikt
Pálinkás gyóreggeltet
-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac #47231 üzenetére
Tesco, Interspár előterében lévő számtech boltok általában igazodnak a nagyáruház nyitvatartásához - legalábbis hétvégén is nyitva vannak ( nálunk legalábbis így van )...
Lumpy: Próbáltam arrébb terelgetni az avart, de olyan billegálisnak tűnt a kalapja, hogy inkább nem bolygattam...
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #47227 üzenetére
Nem kerültem intimebb közelségbe vele - nem udvaroltam neki és nem nyúltam a szoknyája alá
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2 #47214 üzenetére
Ez milyen gomba ez?
A Cuha Szurdokban lőttük le
Pisztillus: Igen - ezt már beszéltük
Én sem azt mondtam, hogy az XP az überalles, pusztán nagy valószínűséggel engem fog nyaggatni akkor is, amikor valami gondja akad a géppel, annak kezelésével és egy számomra totál ismeretlen operációs rendszerben mégcsak tippet sem tudnék adni az ügyben, hogy hogyan tovább
Tehát személyes önzésemből kifolyólag kapnak rá XP-tPár éve lecsengett már nálam a gép- és rendszer mánia - varázsát vesztette a dolog
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2 #47214 üzenetére
Linux helyett linuxot nem fog kapni, egy XP fog felmászni rá - bár a gép gazdája szempontjából mindegy lenne, hogy mivel ismerkedik, mert nem igazán volt még eddig gépe.
Én viszont ahogyan már említettem nemhogy linux expert nem vagyok, de mégcsak nem is dolgozom azon, hogy az legyek, úgyhogy maradnak az ablakok
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #47204 üzenetére
Megoldom a dolgot
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #47200 üzenetére
Tegnap este még kaptam az egyik ismerőstől egy Asus EEE PC-t ( 900-as ), hogy le kéne cserélni rajta a linuxot, mert nem megy a mobilnet. Természetesen a modemet nem kaptam meg hozzá...
-
Bubu79
addikt
Pálinkás gyóreggeltet!
Igaz - hideg van, találkoztam egy rakás pingvinnel az utcán és bejelenetkezett az unokatesóm is - itt "nyaralna"
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #46978 üzenetére
Ne reményedj - olyan, mint a bumeráng - mindig visszatér
Racecam: Magyarázkodásra semmi szükség - nincs jobb, mint a békülés...
-
Bubu79
addikt
Csak a sörről volt szó
Bár ha jól belegondolok - ezt a figurát Te is be tudod mutatni, csak utána mit kezdenék a sörrel? A kutyának sem kéne ha van sokkal kívánatosabb...
NoLF: Na látod - kicsit még gyúrjon rá
Vénség: Viszont jó helyen hajt
Bakker - a csattanó után majdnem a monitoron kötött ki a kávém
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #46966 üzenetére
Ennek örömére igyunk egy sört [link]
Neked is jót Pisztillus
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #46964 üzenetére
Jujj - ezt tettem volna?
Mea culpa -
#46966: Aranyos - bár én nem tudok kiskutya szemekkel nézni, csak vérmedvével
Vénség: Ezek szerint a búzasör kevés volt, hogy elringasson
-
Bubu79
addikt
válasz
Hujikolp #46926 üzenetére
Ha úgyis ott vannak a donor gépek miért nem nézed meg, hogy abban hogy volt kötve?
Tapicsúcs egyik vége a testre, másik meg a mikrofon helyének lábaira és már meg is van
Valószínűleg kristály mikrofon - de így látatlanban nem fogom megmondani
Verus: Akkor mindent bele
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #46913 üzenetére
A megoldás a langyos vizes kalapács - ismert mellékhatásai nincsnek, kíméletes és instant megoldás sokfajta problémára - mondhatni a gyógyszeres kezelés Jolly Jokere - igazán tudhatnád gyógyszerészként
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #46908 üzenetére
Akkor ez lehet a kulcs, mert elmondása szerint reggel az az első - kávé és mellé egy cigi
A vázolt megoldás nem elég frappáns - könnyen elcsábulhat az ember, hogy visszaállítsa a korábbi állapotot - mondván, hogy csak az időjárásra kíváncsi
Verus: Hát bizony - megesik, hogy halmozottan hátrányos helyzetű valaki
Az állításokkal semmi gond nincsen
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #46902 üzenetére
A fórumokkal vigyázz - arra ugyanis nem létezik tapasz, ha függővé válsz
Mégis - úgy nagyjából mennyire voltál erős dohányos, hogy nem alakult ki nikotin függőség?
Csak mert sok ismerős állítja, hogy napi egy doboz cigi után ha nincsen meg a betevő cigiadagja egy nap, akkor kéz remegés, hányinger és egyéb tünetek jelzik, hogy valamit hiányol a szervezetVerus: Azért múlik a genetikán is a dolog, aki "tehénnek" született, az lehet, hogy hiába akarna fogyni - ha sikerül is, hamar ugyanott tart, mert így van összerakva
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #46899 üzenetére
Mi hiányzott jobban, amikor letetted a cigit? A mozdulat, vagy az érzés, ahogyan a füst nikotin elárasztotta a tüdődet?
Én nem sokáig dohányoztam, nem is voltam különösebben nagy dohányos, úgyhogy csak haloványan sejtem, hogy milyen lehet erősebb dohányosként átélni egy ilyen "sokkot"
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #46896 üzenetére
Jag sztoriját olvastam - nem egy szívderítő történet - pár dohányos ismerősöm megkapta az írás linkjét
Hogy állsz a cigifüsttel? Kollégám mesélte, hogy pár hónapra rá, hogy letette a bagót egyszerűen nem tudta elviselni a dohányfüstöt maga körül, rosszul lett tőle és inkább kerülte a füstös helyeket.
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #46890 üzenetére
A dohányzás elhagyásával nem sokat veszítettél - az extra kilók pedig majd rendeződnek idővel
10 kilót erősen észre lehet venni - szuszogás nagyobb séta közben, fáradékonyság - ez elég sokat kivehet az emberből
Akárki is törölte a duplámat - köszönet érte
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #46844 üzenetére
Mit szólnál egy b@szott nagy farba billentéshez?
Acélbetétes bakanccsal
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #46805 üzenetére
Degonooosz...
Olvasgatván a kommenteket a linkelt topikban felmerült bennem, hogy esetleg nem is a férj rakta fel a képeket - vagy baromira rossz az irónia detektora...
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #46792 üzenetére
A kocsiban lévő képen mintha borostásnak tűnne az ara
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- The First Berserker: Khazan
- One mobilszolgáltatások
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest