- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
-
1010
őstag
igen 1ev mulva,talan
addigra meg kitudja hol leszek,
be se lepek lehet tobbet addig,most is csak a cikkeket olvasom.
tenyleg biztos nehez volt nekik,ezt most nem kene irni,
velem vannak kb 3man marad 10-15(?)Race:normalis forumozas ide vagy oda,vannak akik evek ota beszolnak msoknak valogatas nelkul a leg pofatlanabb dolgokat,0ismeret nelkul.
-
tildy
nagyúr
Így -így
Utálok is dokihoz járni, meg messze is van (110 km). Meg fater azt mondja kötözködős , neki pl. beszólt, minek jár fel a pesti kardiólógiai intézetbe , mikor ott van Szolnokona Hetényi (hááát bocs, mert itt katéterezték) .Vagy anyámnak, hogy miért nem jó a berényi szemészet, miért kell a pesti szemklinikára járni? Miközben anyám előadta, mert már 30 éve itt cisnáltatja a konktaktlencséjét, itt "műtötték" makula degenerációra, amirőla jászberényi orvosok még kb azt sem tudták mi az
(diagnosztizálni sme tudták, mi anyumnak a baja.... )
Köszi amúgy
No spurizok is be a takaró alá lehet szuncsázok kicsitDe az esti partymat akkor sem hagyom ki, ha közben megfulladok
-
Pisztillus
senior tag
Szia, Rarri!
Itt a hónak se híre, se hamva... (Óbuda, ill. Újpest)
A torokfájás kezelése: Az Aszpirinen kívül tegnap a többit (meg még egy fél patikát
) ajánlottam Tildy-nek - nem tudom, végül melyiket választotta - de úgy tűnik, kevés volt. Ezért írtam az orvost, mert lehet, hogy már komolyabb a fertőzés. Amivel meg azért nem jó viccelni, mert jóval később okozhat újabb problémát (pl. szívbetegség).
-
Pisztillus
senior tag
Ezzel tökéletesen egyetértek.
Nike_: Ezen nincs mit eldöntögetni. Szólni kell és kész, mert mire maguktól észreveszik, késő. Visszavonhatatlanul. Itt nincs Game Over, csak egyszer lehet az utat végigjárni. Nagyon nem mindegy, hogy most merre indul, mert hiába szeretne később visszafordulni, akkor már nem lehet.
Tildy: Ezt mintha magam mondtam volna. Minden szavaddal egyetértek, elsőtől az utolsóig.
-
Pisztillus
senior tag
-
Pisztillus
senior tag
Szia!
Hajhullás lehet cinkhiánytól is. De először végig kell gondolni, hogy nincs-e a szervezetedben valahol egy rejtett gyulladásos góc (pl. fog, mandula és így tovább), mert ennek mindig kísérő tünete a hajhullás. Cinkpótlásra pl. a Bio-C-Cink, vagy a Walmark Cink, vagy a Kalcium-Magnézium-Cink készítmény jöhet szóba, de a multivitaminok (pl. Centrum, Supradyn F kapszula - ez EP-s!) is tartalmazzák. A niacin a nikotinsavamid, avagy B3-vitamin. Különböző enzimek alkotórésze, ez is nélkülözhetetlen a szervezet számára.
-
venember83
nagyúr
Akkor még egyszer, hátha most meghallod.
Ugyanakkor kiemelném a bizonyos kor felett szókapcsolatot.
Fontos.
Aktív témák
Hirdetés
- Kempingezés és sátrazás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy ruhás topik
- Hobby elektronika
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Facebook és Messenger
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest