Hirdetés
Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
Vistaboy #16842 üzenetére
Értem. Csak mert így tudom igazán értelmezni a hsz-t.
Észrevettem, hogy itt a PH!-n sokan még névtelenül is, nem szeretik megfogalmazni szépen tisztán, érthetően, és főképp nemes egyszerűséggel, hogy tkp. mi is az ő foglalkozásuk.Pedig a hsz-ek jó része, a finom hangulati elemek, rejtett mondanivalók, hozzáállások csak így érthetők meg.
Sajnálom, hogy ez van.
MÁS: ------------>most veszem észre, hogy a "kilépés" gomb ki lett emelve feketével!
Bizonyosan azért, hogy pl. engem emlékeztessen arra, mit vár el a többi fórumozó tőlem! -
Bubu79
addikt
válasz
Vistaboy #16597 üzenetére
Az intravénás kávénak nagy hasznát venni - anélkül hamar összefolyik a kép az ember szeme előtt
Szerencsére a számítógépek jó része egy másik helyiségben dohog, maximum a klíma töri meg időnként az éjszaka csendjét
De azért nem mindig ilyen csendes a dolog - például...
-
NoLF
veterán
válasz
Vistaboy #10495 üzenetére
mák
holnap leugrok balcsira, bnőm már ma lemegy és egész hétvégén dorbézolnak.
nekem csak holnap este lesz alkalmam iszogatni, szombaton már nem szabad erőltetni ugyanis vasárnap délelőtt 10kor már kikenve kifenve kell állnom a templomban kecskeméten és fogni a keresztfiacskám fejét mikor meglocsolják -
Bubu79
addikt
válasz
Vistaboy #10305 üzenetére
Azért érdekes, hogy ahonnan indult ez az édesítőszer őrület, ott sem hozott túl nagy eredményt - a lakosság jó része továbbra is túlsúlyos, hiába isszák a cukormentes löttyöket, hiába áltatják magukat azzal, hogy megtesznek mindent az egészségükért, ha közben ugyanúgy a mekiben vacsoráznak és pizzát tolnak vacsorára, mert az van kész gyorsan és fáradtság nélkül ( csak egy telefon... )
-
Bubu79
addikt
válasz
Vistaboy #10285 üzenetére
Én nem vagyok válogatós kávé ügyben - megiszom feketén is, cukorral, de a legjobban egy bögre macskabenzinbe betöltve kedvelem, kettő és fél mokkáskanálnyi cukorral ( az élet édesen jó, de azért pofátlanság lenne három kanál cukrot belepakolni
)
Thrawn: Hét kávé? Miért nem bontottál mellé egy-két bombát - esetleg dobhattál volna még rá egy usgyit is
-
-
rarri
senior tag
válasz
Vistaboy #9453 üzenetére
Azért nem kell mindíg az ember orra alá dörgölni hogy szőke...
Azért is:
az elnyelt vagy leadott foton hullámhosszából rendkívüli pontossággal meghatározható az atomot alkotó állóhullámok rezgésszáma. Ha minden rendelkezésünkre álló anyagot megvizsgálunk ezzel a módszerrel, és az állóhullámok frekvenciáit összehasonlítjuk az elektromágneses spektrummal, azt látjuk, hogy az " anyag " elég széles "hullámsávot " takar , ami a látható fénytől a gammasugárzás felső határáig terjed.Bubu: nem, még a múltkori leégésről meséltem. Neked is szépet!
-
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest