Hirdetés
Aktív témák
-
nike_
addikt
válasz
ngabor2 #49851 üzenetére
Mindenhol.
Oltottak már le a monitoroknál, a lokálban, a fáradt gőzben, az interaktívban...
Na mind1, nem csinálom itt a fesztivált, inkább csendben maradok, mert az én hibám.. És ezt szeretném kijavítani. De egyszerűen ha mindenki ilyen előítéletekkel van irántam, ez a feladat majdnemhogy lehetetlen.
-
NoLF
veterán
válasz
ngabor2 #49543 üzenetére
a többi része se mai gyerek, de a savage4 miatt még inkább hátrányos helyzetű a konfig. a csirkét meg sok szarral teletömködték már, lehet hogy pár csomag összeakadt... valszeg le lesz takarítva, aztán újratéve vmi más. remélem a szarjaim és beállításaim megmaradnak... de nem értem miért nem lehetne megdobni egy tököm 100rongyos lapival... mindenki másnak winfos van, csak nekem linux, szívok is rendesen...
-
zolynet
veterán
válasz
ngabor2 #49497 üzenetére
~1évig akkora távolságott tettem meg hogy 2buszmegálló +1villga, erre aztán max jegyet vettem, amit persze hébehóba ... meg aztán ez a laza 7,9%-os emelés is, finom
mindamellett már épp hiányoltam egy kis mávszrájkot, nem volt már, huuuu nem is emlékszem olyan rég sztrájkoltak utoljára
-
Esmein
nagyúr
válasz
ngabor2 #49380 üzenetére
lajoskának el kéne húzni valami munkát végezni, mert unja hogy sosincs "kedve" az ilyesmihez. Haverok is hívtak lanpartyra, kb bekerülési költsége a dolognak 4eft, én meg kénytelen voltam lemondani. (bár az is érdekes, hogy ha azt mondom, nincs pénzem, akkor miért kezdenek el kombinálni, hogy biztos utálom őket?)
bolondember : a jég csak előrefele csúszós, oldalfelé nem, ez a korcsolya trükkje
-
NoLF
veterán
válasz
ngabor2 #49168 üzenetére
egen, mostantól ha minden jól klappol akkor minimum hétfőnként eljárok kosarazni, most hétfőn konkrétan már hivatalos, igazolt játékosként kergettem a labdát a pályán
(ami persze hamisítás volt, de ez most mellékes)
meg lehet hogy kihasználom a cégnél lévő, előre kifizetett fitneszbelépők némelyikét. mozogni kő, mer tohonya egy pöffedék vagyok. -
raskolnikoff
őstag
válasz
ngabor2 #49153 üzenetére
nem szurta ki a szemed a 2 narancsos? (feljebb/lejjebb)
egyébként kezdem már azt hinni hogy minden akkor van jól mikor nem ugy van csak majnem.
azok a jo dolgok amiket meg lehet magyarázni. mosolyogva."Az benne a gyanus, ami nem gyanus."
(kicsit kezd elmenni a kedvem attól hogy kitegyem a lábam...szerencsére van még pár ember akihez el lehet menni vagy akivel el lehet menni 1-2 helyre ahol az az 1-2 ember jól bánik velünk...és pontosan ez lesz holnap....jól megtömöm a bendőt aztán beülök egy kis sarki cukiba, egy jó kis kubai szivarral és spongyabobot nézek. alig várommá...)
-
-
kételkedem
addikt
válasz
ngabor2 #48856 üzenetére
Számomra új információ, azt gondoltam, nem él meg rajta.
Pedig:
"Számításba jöhető fafajták:
Az akác és tűlevelű fajták kevésbé alkalmasak, annak ellenére, hogy természetben mindegyiken előfordul laskagomba, igaz , más-más gyakorisággal. Az almatermésűek -különösen a dió- kedvelt táptalaja a laskagombának. Megfelelőek még: bükk, nyár, fűz, csertölgy, gyertyán, szil, hárs, gesztenye és még több más faj is. Néhány fafajtán ugyan megterem, de a terméshozam kisebb más fajtákhoz képest. pl.: cseresznye, szilva, kőris, éger."
forrásNekem most van jó néhány dió rönköm, már csak oltóanyagot kell vennem
-
Tim82
félisten
válasz
ngabor2 #48715 üzenetére
De nekem igen
Csak másolás közben (külső vinyóról belsőre zenék, filmek, dokumentumok) fogta magát, kikapcsolt, következő újraindulásnál nem ismerte fel a vinyót, majd azóta a bekapcsgombra sem reagál (és az előlapi kijelző sincs áram alatt, tehát lesz ott is érintkezési hiba). Már előre utálom, hogy az egészet szét kell kapnom.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
ngabor2 #48656 üzenetére
Méghozzá ha jól látom, megmaradt neki a [Szerkesztve] szürkéje...
Szerk.: Gyorsan szerkesztem is, hogy látható legyen a különbség...
Ha meg már itt tartunk: egyenlőre száműztem az Ubi-t a gépről, mert a hangkezelésével volt egy kis gond. Lehet, meg tudtam volna oldani, de egyszerűbb volt feltolni egy Mandriva One 2009-et, Gnome ablakkezelővel. A KDE 4 nem nekem való - sehogy nem bírom megszokni...Ádyz: Lesz még tél, lesz még alkalom havat lapátolni, sőt röpködni fognak még a mínuszok is rendesen...
Kékszarvas amúgy a kálvinista Rómá-ban lakik, és ezek szerint jó a fűtése... -
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2 #48322 üzenetére
Arról volt szó, hogy csak bemész a melóhelyre.
Jó reggelt, miről maradtam én le az iccaka...
-
Tim82
félisten
válasz
ngabor2 #48133 üzenetére
mert mint mindig, most is tévedsz
Nem tévedek, máskülönben nem hoztad volna elő a témát.
nincs mit elfojtani, legalábbis nekem nincs
Nekem sincs, én már rég megtanultam, hogy nem szabad. Mint rendesen, most is tévedtél.
de belém jutott annyi jómodor, hogy nem vágok vissza
Jómodor? Még valami science-fiction mára? Nem reped fölötted az a plafon?
(Áh, nem teszek úgy, mintha aggódnék az egészségedért...
)
rarri: ngabor2-re sem sértődtem meg, mert haluzik valamit, úgy szokta. Biztos a sok gomba és azok nem rendeltetésszerű használata...
vénség: minden bizonnyal jobb, ha nem tudjuk. Én még szeretnék pl. ebédelni.
-
Tim82
félisten
válasz
ngabor2 #48129 üzenetére
Miért van olyan érzésem, hogy burkolt vágyaidat fejezted most ki? Vannak pszihomókusok a PH!-n, akarsz róla beszélni? Nem jó dolog ám elfojtani...
Egyébként sem vagyunk kompatibilisek, többek között nem bukom a törpökre.
Pedig végül is egy méter magas vagy és kockafejű...
(ezeket nem lehetett kihagyni!
)
-
Tim82
félisten
válasz
ngabor2 #47693 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy (pl.) mi a francért kell tudni azt, hogy a DNA adeninból, timinből, citozinból és guaninból áll? (Remélem, jól írtam le.
)
Nem maga az évszámok tudása fontos, de ez az alap, aminek ismeretében látsz összefüggéseket. Hogy mire jó az összefüggések látása? "A történelem ismétli önmagát" - a múlt ismeretében jobban látod a jelent és jobb esélyeid vannak a jövő kifürkészésére. (Ez most nem science fiction.
) Szvsz a történelem széleskörű ismerete nélkül nincsenek állampolgári ismeretek és a demokráciához nagyon is kellő civil kurázsi.
De jó messzire vezető vitatéma.
Mellesleg ez a "túl sokan vannak" kérdéskör nem a bölcsészek és még csak nem is az egyetemek hibája: a felsőoktatásra rá lett kényszerítve a fejkvóta-rendszer, aztán meg a bolognai szisztéma, innentől mélyrepülés van.
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- AM 5 lapok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest