Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
Verus - ha jól tévedek - olyan helyen dolgozik, ahol év végén fejre áll minden. Nemrég auditálták őket (ez valami szép kis vizsgálat, vagy mi), s valószínű, hogy azóta még nagyobb a hajtás. Így a szabadidejében inkább a családdal foglalkozik - ez valahol érthető is - s csak utána jön a computer. Gondolom én. Biztos vannak ezen túlmenően is okok, hasonlóan, mint Bubu-nál, de ezeket részletezni nem az én tisztem - főleg, ha csak hangosan gondolkodom, és mégsem így van.
-
Pisztillus
senior tag
Biztos vagyok benne, hogy ezekből a hibákból tanulni fogsz, és nem követed el őket újra. Hidd el, ezen mindenki túlesik egyszer - én is anno megfutottam a magam köreit. Nekem is ugyanannyira rossz volt átélni, mint neked most, de eljön majd az idő, amikor már csak mosolyogsz az egészen... S már csak azért sem érdemes itt hagyni a PH-t, mert itt mindig lesz, aki meghallgat, s valamit próbál segíteni a problémádon. Szvsz.
A monitorra meg lehet, rosszul emlékszem? De egy biztos: megvédtem a vásárlót. No, megyek megkeresem a Cavintonomat... Hová is tettem?
Szia, Tim!
-
1010
őstag
regi hirekhez irtam kommentet,(2001)
fuuuu ez most akkora baj volt
egybol ban,vaaaaa,bannn bannn bannn bannnes egy undorito fereg serelmezte,aki bekopott,
eelszor irt a modkerbe aztan szolt hogy alljak le,de az egesz gaz,ezertr nem jar ban,de emgis lett,de igazabol,senkit nem erdekelt,egy erckep ide vagy oda,erted,akinek szava van az mar megkapta vagy magnak bette
-
-
Pisztillus
senior tag
-
bolondember
MODERÁTOR
a rajzfilmet gondoltam, csak a maiakkal nem vagyok tisztában már...
az enyém meg egy plüssállat (régebben volt kis flash-animáció is, be is linkeltem, de már nem találom)
Báránybőrbe bújt farkas... -
Pisztillus
senior tag
Reménykedjünk abban, hogy tényleg csak hülyéskedett. Ha mégsem, azt hamarosan úgyis megtudjuk, a média mindent kiszagol... Azon sem lennék meglepve, ha - mivel esetleg olvasták/olvassák ezt a fórumot is - már úton is lennének.
A tegnapi kirohanások miatt meg bocs, gondolom tudod, hogy nem ellened irányult - de másokkal egyetemben kiborított ez a dolog. Ha valaki, akkor Te abszolút ártatlan vagy az ügyben. -
Pisztillus
senior tag
Tény és való, hogy ilyesmivel nem szokás hülyéskedni. De most azt mondom, bár így lenne!
Ha viszont módod van a szülőket értesíteni a dologról, ne mulaszd el! Max. megtanulják, hogy ez nem hülyéskedés kérdése. S lehet ezt az egészet úgy is intézni, hogy ne derüljön ki a forrás. -
Bub0rek
tag
Akkór te egy rendes, aranyos fiú vagy.
Sok srác, meg azt mondja,hogy azért használja ki a lányokat, mert egyszer csalódot.Ez Hülyeség.Mindenki csalódót már egyszer ebben az életben. Én is csalódtam, nem egyszer, mégse vagyok olyan. De mi lányok róntottuk el az egészet.. Fútni egy fiú után.
-
elmoraan (r)
aktív tag
E-mail, telefon, levél, szikratávíró?
Privát véleményem, hogy a dolog sürgető természetét figyelembe véve minden eszközt be kéne vetni, ideértve a sípot, dobot, nádihegedűt is.
(Nem úgy értem, hogy feltétlenül neked kellene meglépned, de segítséget akár te is kérhetsz egy értelmes felnőttől. Azt sem muszáj világgá kürtölni, hogy tőled tudja, de utána ő már léphet.) -
Pisztillus
senior tag
Mégis: milyen lehetőségei vannak? Elveteti, és így marad esélye arra, hogy később - amikor már alkalmas rá - boldog családban éljen.
Megtartja, felvállalva annak kockázatát, hogy valamilyen rendellenessége lesz a gyereknek - erre az anya (és az apa) kora miatt minden esély megvan. Kockáztatja a szülés közbeni komplikációt - ennek az lehet az eredménye, hogy több gyermeke nem lesz.
Csonka családban fog felnőni a gyerek - mert az apa nem tudja (vagy akarja) felvállalni a jelentősen megváltozott helyzetet.
S a saját lehetőségeit is jelentősen befolyásolja - sajnos rossz irányba. Mert nem tagadhatjuk, de nem túl rózsásak a lehetőségei egy gyermekét egyedül nevelő nőnek - ő még idáig el sem jutott! - úgy a munka, mint a magánélet, kapcsolatok terén. És akkor még a szüleiről egy szót sem ejtettünk.Kételkedem: Biológiailag esetleg. De még annak is az elején jár. Kockázat: lásd fent.
-
bolondember
MODERÁTOR
1-szarkazmus, mint olyan, látom nem asztalod
2-majd ha élsz, és esetleg azon filózól a boltban, h megvedd-e a kedvenc kajád, de akkor nem jut másra, AKKOR majd panaszkodj.10 év mulva visszanézel látod majd, h olyan dolgokon akadsz fenn, amik az életbeli problémákhoz képest még lepkefingok sincsenek.
köszönöm, leülök magamtól.
lecseszett a tanár? hahh - majd ha a főnököd behivat és kitesz az állásodból mert "ez va', az va'", akkor már okés.
mesélhetnék, de ez va. Majd ha felnősz, rájössz mizu. Addig is éld a tinik gondtalan életét.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest