Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us #42157 üzenetére
Egészségedre.
És szerintem is, aki egy idegen országba megy, alkalmazkodjon az ottani életvitelhez, elvárásokhoz, illeszkedjen be, stb.
tiv61 : ezt rám érted? Majd eldöntöm. Ha megyek, viszem a szárim, aztán majd kiderül maradhat -e rajtam...
Amúgy jól tudod, papír szerint igen, de a lelkemben nem. Nekem ez utóbbi többet jelent... -
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv61us #42145 üzenetére
nem azt mondtam, hogy nem kapnak meg mindent, hanem sokan őket se kedvelik. legalábbis az ide eljutott részinfók alapján.
mivel nem ismerem az ottani helyzetet, ezért hiszek neked. nem kezdek párhuzamot felállítani kishazánkkal, mert egyrészt politika, másrészt nagyon sántítanaráadásul megyek haza.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us #42106 üzenetére
Ki mondta, hogy nem el meg 4 evet
Amugy szerintem is Obama fog nyerni, de valoban sok jelentosege nincs, nem fogok kimenni szabadidomben a novemberi hidegben rongalni, meg tuntetni
bandus: Igen, McCain mogott latok egy szimpatikus tervet, hogyan iranyitana az orszagot, kezelne a valsagot, az olaj arakat, a bevandarlas kerdeset /igen, o volt az, aki 2006-ban Ted Kennedy-vel benyujtotta azt a bizonyos torvenyjavaslatot, hogy segitsek a mar itt levo immigransok helyzetet/, na meg konyit is valamit a haboruhoz, - hiszen reszt vett nehanyban - ami pedig nem art, ha mar egyszer haboruban vagyunk a turukozofejuekkel.
telapo: Nem az a bajom vele, hogy "nem tul okos", hanem hogy az en inkabb liberalisabb felfogasomhoz o mar tulzottan konzervativ. Ettol fuggetlenul meg mindig jo bor
-
válasz
tiv61us #42104 üzenetére
pont ma néztem a népszabadságban az összehasonlító érveket. irak/afganisztán, gazdaság és energiapolitika terén. nekem az jött le, hogy McCain jobban tudja mire is lenne szükség, de Obama inkább a populárisabb, elfogadottabb nézeteket képviseli, és ezért vezet. Persze ez biztosan nem ilyen egyszerű, de nekem ez jött le nagyvonalakban. McCain-ben főleg az atomenergia pártolása szimpatikus
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us #39353 üzenetére
A vadkapitalista Magyarorszagon biztos elore viszi a forradalom az orszagot, mar tenyleg odajutott a dolog, hogy mindent lehet.
Azert megneznem, ha itt valaki megdobalna a rendoroket fel par cipokkel, hany rendor ugrana ra es nyomna a hulye fejet a betonba, mielott beviszik a dutyiba, ahonnan ki sem jonne jo par honapig.
Arrol nem is beszelve, ha az en kocsimba bombakat talalnanak mondjuk egy bevasarlo kozpont kozeleben tele bombaval juli 4-en, ugy elitelnenek, mint a szart, ki sem jonnek meg nem oszulok. -
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us #30384 üzenetére
Mikó?
Az európai foci délután lesz (itteni idő szerint, ottani idő délelőtt 9), úgyhogy nem hiszem, hogy bezavarna. Mindjárt megnézem a NASN adja-e azt a meccset.
Egyébként jól eltűntél, már számba vettem az összes bűnömet, meg is gyóntam őket, mert biztosan vétkeztem ellened.
Bár, fiatal (minden értelemben) házas vagy, így igyekszem megértően viselkedni.u.i.:
19:00 Minnesota vs Tennessee - NFL
22:00 Washington vs Dallas - NFL
01:00 NFL Top 10 - Quarterback Controversies
02:00 Philadelphia vs Chicago - NFL -
venember83
nagyúr
válasz
tiv61us #20378 üzenetére
Sok boldog együtt töltött évet kívánok, kívánom, hogy együtt öregedjetek meg s ne érezzétek magatokat soha egyedül.
Ticsi.: Dolgozni jobb, mert minden hónapban megvan valamennyire a kézzel (bár kevés ideig, de) fogható eredménye. Számomra pl. már nagyon unalmas volt a tanulás, nem volt benne már semmi érdekesség. Jobb melózni.
-
rarri
senior tag
válasz
tiv61us #16380 üzenetére
Szia Tiv!
Sziasztok! Iszom a kávém aztán uszoda!
Vénember: én is kiváncsi vagyok, milyen filmet néztél.
Bon: tegnap lefotóztam a telefonommal, ahogy Bettike bedobta a kosarat, de nem tudom feltenni, pedig eddíg jó volt a bluetooth, most meg nem működik. Pedig csak aTe kedvedért készítettem.
Verus: a három óra megvolt tegnap a szoli után, hogy nem fürödtem, köszi az infót.
-
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us #15288 üzenetére
Oh man, isteni volt a Rock Chop, amit toltam. Hat hiaba, jo ez a Hard Rock Cafe.
Azert meg egy hot-dogot megennek. Holnap reggel megyek a kutra, ha kell viszek be...ps: Ha mar sport; ha osszel meg ebben az allamban leszek, elmehetnenk egy Colts focimeccsre Indianapolisba, vagy mittomen.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED monitor topic
- Politika
- PHP programozás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest