Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
válasz
frame>24 #5297 üzenetére
of korsz! Petsch! Zsolnayn lakom most.
Egyébként mult héten busszal mentem vhova. Mögöttem ültek\álltak 3-an akik ezek voltak: egy db orvos, egy db festő meg egy darab bölcsész. már ránézésre is "érdekes" teremtések voltak. beszélgettek az életükről, h mit szeretnének, h milyen az iskola, milyenek a mindennapjaik....3 órán át kellett elviselnem. a végére úgy estem le a buszról, h agyhalott voltam! és áldottam az eget hogy ilyenekkel nem kellett egy légteret szívni fősulis éveim alatt. kényelmesek, teszetoszák, nyámnyilák, unalmasak. ha láttad a SP-ból azt a részt ami arról szól h az 1ik gyerkőc és családja elköltözik Friszkóba....na olyanok voltak mint a friszkóiak a SP-ban.
annyira másmilyenek. egy mérnök az ilyeneket 10 perc beszélgetés után legszivesebben elhajtaná epret szedni.
-
frame>24
addikt
válasz
hejesírásó #5293 üzenetére
félreértettem
-
Bubu79
addikt
válasz
frame>24 #5292 üzenetére
Stimmel - tényleg más szempontból nézzük, hogy él-e egy város, vagy nem
Lehet, hogy több a szórakozási lehetőség, mint esetleg máshol ( gőzöm sincs, nem járok ilyen helyekre ), de őszintén szólva én kevésbé vagyok elszállva attól, amit mondjuk délutános műszakból hazafelé flangálva látok-hallok a szórakozó ifjaktól...
Öreg vagyok na!
Timoka: Háddevau - milyen talányosan fogalmazol
Kételkedem: Én speciel nem szeretem a nyüzsit
S ha már Dunaújváros - vannak ám római korbéli romjaink, városunk ősi és elpusztíthatatlan
Bár esküszöm olyan érzésem van a romokkal kapcsolatban, mintha valahonnan ide hordták volna őket, csak hogy legyen mivel igazolni, hogy a porból nőtt ki az '50-es években - persze Pentelét leszámítva
-
kételkedem
addikt
Mindenkit szeretettel várok a térségi központ szerepét is betöltő rétközi városunkba, ahol kb 15.000 ember él. Komolyan mondom az egyetlen megmutatható szépség a lovasszobor! Az a város egyetlen szerencséje, hogy van négy középiskola. Ha nem tanulna itt ennyi gyerek, egy szellemváros lenne az egész.
-
hejesírásó
senior tag
az h mennyien lakják csak egy dolog.
Az a sok kisróka, a pezsgő diákélet, a sport (Újváros: kézilabda, vizilabda, rugby, amerikai foci hatalom) pécs kevesebb sportban jó pl.Itt pécsen sokkal több a diák, de olyan kis punnyadtak, unalmasak(Újvárosban szerencsére nincsenek ilyen szakok: jog, orvos, művészfélék, stbstbstb).
pécsen alig látni rókákat rohangálni pl! tudom nem a legszebb példa, de igaz!
és azt én is tapasztalom, h sokaknak pécsen a szórakozás annyi h kiül vhova beszélget és megiszik egy sört. ennyi.
-
frame>24
addikt
Most egyébként tényleg ultrahalott a város,
bezártak jó helyeket, a főtér és a belváros nagy része feltúrva (Széchenyi-tér tényleg bombatámadás-szerű
), sár és burkolókő-halmok mindenütt. A sok külföldi POTE-s csinálja azért a fesztivált, ugye ők kilóra megveszik, kibérlik azt az 1-2 jobb szórakozóhelyet, ami maradt, de hozzájuk már nincs kedvem, illetve, akikkel mi jártunk el, az a társaság javarészt szétesett.
Kéne új helyeket csinálni, de csak tini-diszkók és kocsmák vannak...
-
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem #5288 üzenetére
De kedvelt lettem ...
kételkedem: Mivel ezt egy úr szájából halljuk, köszönöm!
csacsi: Sorba vagy oszlopba?
tope: Bubu alapból édes, a mi kapcsolatunk sokkal több és komolyabb.
Bubu:Ne olvadozz, kiérdemelted!
Tudod, azok a kedves mondatok, amik lecserélődtek. De őrzöm őket.
-
Bubu79
addikt
válasz
hejesírásó #5286 üzenetére
Dunaújváros, mint a pörgő élet fellegvára?
Bakker - lehet, hogy nem egy városról beszélünk? Én itt tespedek, de nem vettem észre mást, csak hogy egyre több a diák és egyre több kisróka szaladgál esténként a járdákon...
2008-ban asszem 152000-en lakták Pécset - Dunaújvárost pedig úgy 46-48000-en...
Biztos hajlott koromból adódik, de én kicsit másképpen értékelném a városok halottságát...
Hűha - most olvadozom ezerrel Timoka
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #5237 üzenetére
Halott város? Cirka 160000 környéki lélekszámmal?
Dombok...
Itt a Mezőföld közepén poros rónákat látni, ameddig a szem ellát - sehol egy domb, sehol egy szép lanka, hol megpihenhetne a szem...
A dombok szépek, a hegyek még szebbek - s hogy tovább már ne kelljen nélkülöznöm őket, be is szerzek néhányat, s majd merenghetek lábaiknál
Bakker - reggeliznem kéne - elmémre mászott az éhség, vagy mi, hogy ily költőien fogalmazák
Szia Timoka!
-
válasz
kételkedem #5278 üzenetére
Legszebb öröm a káröröm
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #5236 üzenetére
nem csak az ananásztól lesz jó\jobb az íze. minden savas gyümitől! narancs, alma, stb.
édesebb nem lesz, ezt mondhatom h butaság! de jobb lesz az íze, nem lesz annyira döglött zoknis- jobb szó hiányában. a tejtermékektől meg kifejezetten döglött zokni íze lesz. Ennek anno egy hölggyel utánajártunk.tárcsafék: nem tekerek sportszerüen, de annyi sok domb van amikre vezető keresztutakat csak utcsó pillanatban tudom belátni és annyira gyorsan zabálom a fékpofákat, hogy hosszú távon lehet megérné a tárcsa.
Pécs: jahm halott más városokhoz képest.
-
csapos2
addikt
Meddig kell vajon áztatni? Már kezd ráncosodni, és a lötyi is hűl.
UFO-kám: Miért ez a negatív hozzáállás, mi lett a korábbi projekttel?
-
-
BlacKSouL
addikt
De jó kis lavinát indítottam
És a csacsit is látni végre ha már így témánál vagyunk -
frame>24
addikt
válasz
bolondember #5237 üzenetére
És mikor szoktál idelenn járni?
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #5248 üzenetére
Ejnyemáááár, no
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #5259 üzenetére
életben vagyok, de az állapotom válságos. elmegyek szaunázni, hátha kihajt belőlem ezt-azt.
-
csapos2
addikt
De, akár ananász karikákat is húzgálhatnék rá és akkor tutira garantált a gyümölcsíz. Künnyű az ananászt kifúrni?
-
Timocicu
senior tag
válasz
csapos2 #5258 üzenetére
Óóóóóóóó, ne haragudj ...
cellux??
annak a levétele sem egyszerű eset, akár ilyen, akár olyan a kinézet ...
amennyiben mazohista Vagy, vágj bele
Mindenesetre én a másik oldalról látom a témát , ezért tartom fent az állításomat!kételkedem: a látszat csal! apró betűs rész
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember #5255 üzenetére
Ezt felfoghatjuk félsikernek.
Timo: Ennél én sokkal ügyesebben oldanám meg. Zacsiba önteném a levet és odacelluxoznám, így mozgásképes maradnék. Csak nehogy kipróbáljam...
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #5240 üzenetére
nem boltban kapható lé kell, hanem gyümölcs, és nem csak és kizárólag ananász, hanem a jó édesek. ananász, mangó, barack, stb.
a löttyökre bízni felesleges
kerülendő az alkohol, cigaretta, fűszeres ételek.
-
Timocicu
senior tag
válasz
csapos2 #5254 üzenetére
Mivel vizuális típus vagyok, ezt most el is képzeltem ...
Ülsz az ágy szélén, pohár a kézben, mely tele ananászlével és ...
ÉKE
Nem hinném, hogy ezzel sikerrel fogsz járni, de egy próbát megér.
Játékosan érdekesebb a méz, tejszínhab ...
De, mint említettem, Aki nem szereti az úgysem bizti, hogy fogja.
-
Timocicu
senior tag
válasz
csapos2 #5252 üzenetére
Háááááát ....
Ha eddig nem szerette, az ananásztól sem igen fogja, hidd el nekem.
Van Aki alapból , van Akinek ízesíthetnéd bárhogy , akkor sem.bolond: becsületes szakmám: élelmiszer eladó és pénztáros
amit már úgy lejárattak a multik, hogy minden hü..ét felvesznek, bár nem ez az egyetlen ilyen foglalkozás -
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #5242 üzenetére
Persze, hogy édesebb lesz, csak megfelelő arányban kell a pohárban keverni.
-
Timocicu
senior tag
válasz
bolondember #5242 üzenetére
szvsz tévhit!
Napsütéses, kávéillatos szép reggelt Mindenkinek!
kételkedem: 100% csak az, amit, Te centrizel ki. Ezek a tetrapakkosak ..., had ne mondjam
csapos: ha a Hölgyemény nem szereti, akkor Te döntheted Magadba az ananászlevet, semmit nem érsz el vele
bolond: bár kimaradt most 3 év, de elég rég a szakmában vagyok, 75%-osról még nem hallottam
50 vagy 100%-osnak szokták feltüntetni, esetleg még a 70% tudom elképzelni
-
csapos2
addikt
válasz
kételkedem #5244 üzenetére
Óóóó csak nem egy tapasztalt ember? Mennyit és milyet? Mondd, mondd gyorsan, szaladok és beszerzem a kellő mennyiséget.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #5244 üzenetére
asszem 75%-os volt. és nem tacskós.
még jó, h szeretem az anyanászlevet.
-
kételkedem
addikt
válasz
NEM 1%-os tecsogazdaságos ananászlét kell inni!
-
Szép jó reggeltet, napot
Bicikli helyett én robogóval járok be
de ma egész jó idő van egyébként is.
Én Hétfőn voltam elég ramatyul napközben, tegnapra sokkal jobban lettem, mára meg már mondhatni egész jól vagyok. Mit nekem H1N1
bolond: ezt most nem akarom félreérteni ha nem bánod
-
csapos2
addikt
válasz
Értem én, hogy gőzgép, de miért világít? Mi a legenda? Én is akarom tudni. Naaa kérlek!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #5236 üzenetére
eddigi beszámolók alapján nem.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
hejesírásó #5232 üzenetére
ó, Pécs...
Szülövárosom... milyen halott lett a város az utóbbi tíz évben...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #5211 üzenetére
Én is megijedtem, de létezik olyan hogy 1 napos influenza?
Ugyanis a tegnapi hsz után 2 perccel lefeküdtem, beraktam magam alá a télire való elektromos takarót, és kb 1 perc múlva már nem is éreztem hogy remegek és majd megfagyok. Valahogy elaludtam, és 1-2 óra alatt úgy kiizzadtam mindent, hogy még a szememen is az izzadság folyt. Rémálom, forgolódás, majd hajnali 5-kor azon kaptam magam, hogy ébren vagyok, nem fázok, visszahűltem, és nagyon meleg az ágy. Kikapcsoltam a takarót, és pislogtam a plafonra, meg forgolódtam 6:40-ig. Akkor felkeltem, megköszörültem a torkom, kicsit nehéz levegőt venni, de amúgy nem fáj semmim, csak a szemem a köhögéstől. Kimentem a fürdőbe, összeszedtem magam, és úgy döntöttem bejövök. Bejöttem.
Most amúgy semmi gáz, csak szakadozó köhögés, kis ugatással kombinálvaés nemhogy fáznék, de melegem van és izzadok
fura tegnapi után.
És különösebben nem használtam gyógyszereket, ami igazán ütős volt, az a csípős salsa-mártásba tunkolt tortilla-chips, amit még a meccs alatt toltam az arcomba hagy ölje amit ér. Meg sok folyadék. Bár fura, én ha beteg vagyok nem kívánom a folyadékot, csak erőltetem magamba. De most reggel befelé jövet bementem boltba, és vettem 1-1 liter ananász és baracklevet. Ezeket tuti le fogom dönteni ma még melóban.
Ráadásul az ananászlétől állítólag jóízű lesz a... na mindegy, ez most tök irreleváns sajna -
venember83
nagyúr
válasz
Rossz beállítás lehetett a bűnös, a kopás függvényében után kell állítani a fékpillangókat. Vannak bovdenes tárcsafékek, amik lényegesen olcsóbbak, bár Avid BB5 szint alá nem érdemes menni, mert az ennél gyengébbekkel csak a gond van.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Tárcsa fékkel biztosan jobb lenne, de ha nem sportszerűen bringázol, szerintem felesleges, és jó a sima fék is.. túl nagy az árdifferencia a kettő között
Én fejemben is megfordult nyáron ez, de nem raktam rá tárcsaféket.
-
kételkedem
addikt
A Katalinoknak sok boldog névnapot!
Külön kiemelném Katicát!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
hejesírásó #5226 üzenetére
Képes vagy ilyen hidegben bringára ülni?
-
Csabee.
nagyúr
Jó reggelt
Szerencsére nem esik az eső.. -
TexT-BoY
addikt
válasz
hejesírásó #5223 üzenetére
te állat 3 helyen van eltörve és ez a saját felvételem, de jol megkacaktattál ezzel a női bugyi kérdéssel, jelenten nem vagyok buzi
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #5220 üzenetére
Fuss, Foreszt, fuuuusss!
-
venember83
nagyúr
1. Most már megéheztem, a délben elfogyasztott pizza már nem tölti be a gyomrom.
2. Ideje elkezdenem futni, vészesen eltűnt az izomtömeg a lábamról, nem lesz ennek így jó vége. -
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #5217 üzenetére
szerintem úgy 40 ezret mehettem mióta cserélve voltak.
úgy rémlik, hogy egyszer 2007 januárjában cseréltettem, de hogy az ugyanaz az oldal volt-e mint most, már nem emlékszem. -
fokukac
nagyúr
-
pohár
félisten
Hú, végre eljutottam a gép elé is
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #5213 üzenetére
No még egyszer - kit kötsz ki az ágyhoz?
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #5211 üzenetére
Izzadni, izzadni, izzadni!
A módszer Rá van bízva - bár tippem lenne, hogyan képzelné el a lift Don Juan-ja
-
-
BlacKSouL
addikt
Fú de szét vagyok b@szva testileg. 1 nap alatt kijött rajtam a megfázás minden tünete. Köhögés, torokfájás, takonyzás, sőt, enyhe hőemelkedés és amúgy minden izmom fáj, különösen a lábam, a szemem, meg a derekam.
Lehet hogy hónap nem kéne melóba mennem... -
Winner_hun
félisten
8-kor jöttem be (este 8-kor természetesen) és most jutottam el odáig hogy akkor fórumozzak. Jóccakát
-
válasz
venember83 #5202 üzenetére
és a leírtakból honnan következtetsz a típusra?
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #5202 üzenetére
ez most valami provokatív kérdés?
-
fokukac
nagyúr
Na, akkor dióhéjban.
Ma elkészült az autóm. csillog-villog, és még ki is takarították (már ezért megérte...!)
Mondjuk kicsit fura, hogy az eleje tök fényes, a hátulja meg ugye nem, de hát ez van.Elhoztam a kocsit reggel, hát bazzeg, valami kopog. Kopog, ha kanyarodok, de akkor is, ha egyenesen megyek. Visszavittem, hogy nézzék meg, mittudomén, motortartó bak, vagy akármi. Bazzeg, kiderült, hogy megint féltengelyes. De előtte nem adta ezt a hangot, ott kezdte, állítólag már porzott a cucc belülről. Ami egy dolog, de hogy miért pont most?
Nade mindegy. Mondtam nekik, ha már felemelték a kocsit, csinálják is meg, s lőn, ugrott megint 15 rugó.Ezek után most este jövök haza, beülök a kocsiba, az első sarkon majdnem belém jöttek, kb. 1 másodpercen múlott. Bazzeg, jobbkezes utca, ő jött jobbról, tehát elsőbbsége lett volna, de basszus, este, sötétben lámpa nélkül jött jobbról... és nem értette, hogy miért dudálok, meg villogok. Komolyan mondom, hihetetlen, mennyi pszichopata majom szaladgál errefelé...
Ennyit Murphy-ről.
Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest