Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
csaba54
tag
azért kérdeztem,mi járhat egy kint élőnek a fejében egy ilyen szavazásnál,mert ők már azzal szavaztak,hogy elmentek egy jobb élet reményében
na most ezek után,meg árpád sávos lobogóval parádézni?
itthon tudjuk mit jelent,de mit jelenthet ott neki
itt benne vagyok és morgok
de ha elmennék,akkor azért morognék ami ott nem tetszik,de semmiképp sem csinálnám kint a feszkót az itthoni dolgok miatt
azt itthon kéne
jöjjenek haza és itthon lehet értelme jelentősége a lobogtatásnak
de ott? nem értem
persze még sok mindent nem értek
Aktív témák
Aktív témák
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AutoCAD
- Spórolós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- Házimozi haladó szinten
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest