Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
NoLF
veterán
nahát, mikó möntem esött az eső, mikó gyüttem má hóvá vált.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #13795 üzenetére
De, csak sikerült az idei legborzalmasabb időjárás idejére időzíteni, és így halasztottam. Mer beszari vagyok
Meg végül mindenkinek zűrös volt az az időszak. De majd újévben egy nyugodt pénteki napot kinézünk és megoldjuk. Lehet szombat is akár.
Ezen viszont félévente mikor valamiért rálelek mindig besírok
: [link]
De persze ez teljes környezetében jó, meg úgy hogy annakidején mikor történt is fulladoztam rajta -
BlacKSouL
addikt
válasz
hejesírásó #13789 üzenetére
Hát én csak odanézek jobbra a kedvenc fórumtémák közé és ott van
Egyébként nem értem a problémát [link]
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #13783 üzenetére
Mondhatja - csak tegye hozzá, hogy 100km-ből mennyin tolta az autót spórolás címszóval
Én nem merek számolni - sokkot kapnék az eredménytől
Blackie: Saját felelősségre!
-
BlacKSouL
addikt
pina?
-
neduddki
nagyúr
válasz
Bubu79 #13782 üzenetére
I!
ha vki nekm aszonygya telifogyasztasnak dugosnaffalu+pajja kigyun 7liter ala akkor lehujjezem es kirihogom, most meg csunyan nezek a 6.65-ra :- )))
udv
neduddki
p.s. tomtomTeged nemerdekel /leforditom nem mered kiszmolnyi:- )))/ de hat en ma csak ijjen kornyeettudatos vagyok
-
neduddki
nagyúr
HI!
a nap[ aproja:- )))
es ha elarulom ezt akozben talaltam hogy elsa vga/crt-ra kerestem, tessek mondani lyanyok meg nemhirdetnek itten???:- )))udv
neduddki
-
hejesírásó
senior tag
jócakát
-
A szép arcok és szemek miatt, Labanc Lillát meg hagyjuk, színészi teljesítménye az igen "magas"
A mindakét pompon csapatban a 2. csaj volt szép, nem az 1.
Film :
látvány 8/10
történet 3/10
kivitelezés 3/10Összegzés: ha lány vagy ne nézd meg
-
hejesírásó
senior tag
és HI hhe TET len hogy vmire előbb adok választ mint bubu
-
Killing
addikt
1:37-től mi ennek a számnak a címe?
[link]Bubu: Pont neked ne jutna? Ha neked dupla élvezetet nyújt odaadom.
-
Dylen
senior tag
Kedves Fórumársak!
Valaki megmondaná nekem, hogy mi a különbség a digitális 3D és az imax 3D között?
-
Csabee.
nagyúr
Online-ba sak az imageshack-et ismerem. De azt nemtom hogy tudja-e.
-
ludsimon
veterán
Létezik olyan image resizer online, ami 1440x900-ba tud konvertálni?
-
ludsimon
veterán
válasz
hejesírásó #13761 üzenetére
Páran megtapsolták, hogy milyen ügyes volt.
-
Mawyx
őstag
Már aszittem nem kapok benzint
Otthon karácsonyoztam vidéken. Mielőtt visszajöttem Pestre, mondom ne induláskor kelljen, elmegyek egyik nap matrinyáért meg tankolni. 2 kút van kicsiny váosunkban, molt nem szeretem, de ott van matrinya. Foglalt is volt az összes kút meg nem is szeretem őket, így csak matricát vettem. Megyek Éva tankhoz, azok jófej fiatalok, oda szeretek járni, nézem cetlit: 95ös és 98as benzin elfogyott. Mégis kiszállok, jön srác, te, mondom ez komoly? RöhögökKomoly, elfogyott, nincs. Holnap lesz? Lesz. Eljött a holnap, indulás Pestre, jó délután indultunk, állok be kúthoz, benzin még nincs. Klassz. Félig volt a tank, elég kellett legyen, de hideg van, lehet baleset, állni kell a pályán, járatni kell kocsit, mert megfagyunk meg a kocsi benzinnel megy, előbb-utóbb úgyis tankolni kell, úgyhogy szeretem a tele tankot, ha félig van, mindig megtöltöm. Vendégem is volt, gondoltam fene tudja hova kell hordoznom, megígértem elviszem a szállására. De benzin nem lett, fel is értünk Pestre, jelzőlámpa villog, dnem sok lehet benne.
Ma mondom csak el kéne menni tankolni, ne Szilveszterkor keringjek még benzinkútra, megyek kedvenc szokásos Lukoilomhoz, messziről látom a kihalt úton a piros lámpáit, nézem, jó árban a lónyál. Aztán indexelek át a kanyarodó sávba, piros van, ráérek nézelődni, akkor látom ám, hogy az a bazihosszú kocsisor mit ácsorog ott. Faín, így a sorban kifogy a nafta a kocsiból, már porzik a tank. Kicsit visszább eljöttem egy mol mellett, csak be kell állni oda, visszakanyar, beállok, de előttem egy skoda qrvasokáig tankol, felnyitja a csomagtérajtót és wtf szép lassan egy flakon olajat is beleönt a csomagtartóba. Gőzöl a fejem, se*em befagy a kocsiba, nem szeretek variálni, de eldöntm csak sort váltok, átszenvedem magam a másik kútfejhez, erre végez a skoda. Jó, hogy nem szólt hozzám senki, mert elhajtottam volna mindenkit a melegebb helyre..
Kedves gyerekek! Vége a mesének szép álmokat -
hejesírásó
senior tag
-
Killing
addikt
válasz
Sipi16 #13754 üzenetére
Tiv-nek linkeltem mivel valami rádióállomást keresett, és ennek van streamje.
Egyébként elég sok bulit szoktak szervezni, de ilyen szintű bulikra nem járok, inkább házibuliba a baráti körrel.
Egyébként: [link] "Belépés csak 18 éven felülieknek!"tope: Mondd ki hogy a szép mellek miatt.
-
Algieba
őstag
Szép jó estét mindenkinek!
Tökéletesen elégedett vagyok, pedig nincs egy fillérem sem, mínuszban vagyok anyagilag, még nem tudom, hogyan teszem le az érettségit, hogyan jutok ki Orlandóba és ott mi a csudát fogok csinálni... De sebaj! Lelkesedésem töretlen. Eleve a lelkesedés el sem tud törni, mert egy állapot. -
Ez az Álom.net című film 1 nagy kalap sz@r, mondjuk én se történet miatt nézem
-
Bubu79
addikt
Nem jól látjátok a dolgot.
Mi lenne a január elsejei híradóban a fő hír, ha nem lennének petárdázó idóták a világban? Sehol egy csoport közepére dobott petárda, ami kivitte valaki szemét, sehol egy balfék rakéta indító által felgyújtott ház katasztrófa híre és még a petárdák hangjától megkergült és elkóborolt csóresz háziállatokról sem eshetne szó - még kénytelenek lennének mind a harminc percet az áremelésekkel kitölteni
Petárdát az összes petárdázó ánuszába - UFF!
-
ludsimon
veterán
Petárdáról jut eszembe.
Tegnap este 4-kor engedném ki a kutyát, erre nem petárdáznak a szomszédban?
Melyik ökörnek jutott az ilyen az eszébe?Feldugnám a seggébe...
Szegény kutyám rohant befele...
-
pohár
félisten
Akárki akármit mond, az Avatar jó film
-
Sipi16
őstag
-
Killing
addikt
válasz
tiv83us #13731 üzenetére
Itt is van egy Szegeden közkedvelt rádióállomás.
Nero:
Habár alapszabály hogy a sikolyt mindig üvegből lőjük.
Kicsi néztek rám tavaly hogy minek mászkálok egy befőttesüveggel.
Ez pedig kicsit nagy kaliberű volt és felborította a befőttesüveget, nem célzott be semmit, de ha szembejött volna egy autó annak annyi.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #13719 üzenetére
Tényleg, benéztem. Elnézést. (Biztos a tegnapi este az oka.
)
-
nike_
addikt
válasz
hejesírásó #13702 üzenetére
Aha, én is ilyesmire gondoltam, csak azért mégis inkább vártam a megerősítésre. Köszi!
-
Csabee.
nagyúr
Én megyek E-klubba éjfél után , előtte házibuli
-
Neró
őstag
válasz
Killing #13726 üzenetére
Mi meg csak néztük hogy mért nem száll ez fel. Utána már üvegből lőttük
A 2 évvel ezelőtti szilveszteren pedig egy ilyen kis dobozkát vettünk amibe volt x raket, na az a doboz ahogy lőtte fel a rakétákat, az egyszer csak felborult, úgyhogy a lakótelepi kerítést megbombázta néhány rakétával.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv mindenkinek
Egyre kevesebbet nézek fel ide is..
Hol töltitek a szilvesztert?
-
Bubu79
addikt
válasz
hejesírásó #13720 üzenetére
Ugyan - a címet nem kérdeztem
-
-
Bubu79
addikt
válasz
hejesírásó #13717 üzenetére
Most megyek és felnyomlak a modkerben üzletszerű tevékenység engedély nélküli reklámja miatt
-
Bubu79
addikt
válasz
hejesírásó #13715 üzenetére
De jó lehet felétek benzinkútra járni...
-
Bubu79
addikt
válasz
hejesírásó #13711 üzenetére
Megy a mosójuk? Két napja hiába kerülgetem mindkét itteni OMV kutat, kígyózó sorok vannak a mosónál...
-
Killing
addikt
Gondoltam ide is benézek.
Ngabor2:
Sok sikert a gyógyuláshoz! -
ngabor2
nagyúr
válasz
hejesírásó #13708 üzenetére
kisebb magasságokban van gond (nem olyan mélyen, mielőtt valaki lecsapja. olyan mellkas táján.)
benzin: akár 20ft/l is lehet a különbség. 50 liternél akár egy ezres, tehát 3 litérnyi.
-
Bubu79
addikt
válasz
hejesírásó #13706 üzenetére
"BENZIN: hát nem tom, mindenki nyavalyog, most voltam a helyi boltban át kell menni hozzá egy kúton. 8 kutas a kút és összesen 2 autó volt bent, egy meg akkor érkezett mikor épp átmentem, sor 0."
Nem lehet, hogy ott már januári áron megy a nafta?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #13705 üzenetére
ha mindkét helyen helyben kalibrálták a mérleget, akkor semmi gond.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #13705 üzenetére
ha Grönland déli csücsijében mérnek ott még a belapultság elég kicsi lehet, de az északi végein már nagyobb, elég hosszú az a grönland....
én azt válaszolnám h nem megfelelő pontossággal feltett kérdés miatt a kérdés nem megválaszolható.
BENZIN: hát nem tom, mindenki nyavalyog, most voltam a helyi boltban át kell menni hozzá egy kúton. 8 kutas a kút és összesen 2 autó volt bent, egy meg akkor érkezett mikor épp átmentem, sor 0.
-
kételkedem
addikt
válasz
hejesírásó #13702 üzenetére
Szerintem nem a hőmérsékletre gondoltak, bár tény, hogy a rugó rugalmassága nem azonos +30C°-ban és -25C°-ben.
A rugós mérleg a nehézségi erőt méri, ezért nem mindegy, hol mérsz vele.
A nehézségi erő az egyenlítőn a legkisebb, mindkét sark felé fokozatosan növekedik a Föld lapultsága miatt. Belejátszik még a tengerszint feletti magasság is, de ezt hagyjuk ki. -
BlacKSouL
addikt
kerek 17 percet álltam sorban a benzinkútnál. Kétszer kétsávos út egyik sávja is telve volt miatta. De legalább 23 litert belenyomtam.
Most meg megnyitok egy akciós Coronitát, ha már tegnap szóbakerült. Tecsóban ócsó vót. Hozzá rágok egy kis salsa mártásos tortillachipset. Azok is ócsók vótak. Tiszta mexicano feeling. Jaj, még talán tequilám is van valahol, hogy teljes legyen
Tegnap volt egy buli, régi és új táncosokkal. Tokaji aszútörköly, meg sör. KO. -
hejesírásó
senior tag
hőmérséklet fgv-ben változik a rugó rugóerője ( remélem így neveztük anno)
szval mivel Az eszkimónál odahaza hidegebb van mint az ibéreknél nem hiszem hogy tisztességes az üzlet. más kérdés h az eltérés csak nagyon nagy mennyiségű árunál mutatna akkora eltérést h vki szívjon pénzben mérhetően miatta.
de a tuti az ha megfogalmazod angolul és posztolod a wikianswers-re.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest