Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na melyik a valaha épített legszebb repülő? Ami eredetileg elfogó vadásznak készült, de aztán inkább vadászbombázó lett?
-
neduddki
nagyúr
HI!
-8fok a 8szogon az ablakba
udv
neduddki
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #11764 üzenetére
Angyalka project: Complete
Rájöttem, engem ez az idő felpörget.
Lajos is kapott a háta közepére egy golyóbist -
Killing
addikt
válasz
Itt meg nem is tapad, szóval hiába van belőle nagyon sok. : (
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #11779 üzenetére
Hát igen, a Subaru az Subaru.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #11773 üzenetére
ideje... egy nap-éj egyenlőségnek jobban örülnék. az valahogy jobban feldob. különösen, ha sokáig tart, aztán jön a kellemesebbik napforduló. utálom a hideget.
-
tildy
nagyúr
válasz
Szomszédok már építettek egy fél méteres Snowmant
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #11782 üzenetére
Venezuelai jó lesz?
Bár azt hiszem ma már senki sem lobbizik ez ügyben, pedig anno majdnem rendszeres szállítás kezdődött
Dylen: Sok szerencsét
-
kételkedem
addikt
válasz
Racecam #11770 üzenetére
24-én kell vizsgálni az adott időszakot!
Egy kis összefogással sok minden sikerülhet!
szerk: már megint nem frissítettem az oldalt!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #11768 üzenetére
olyan negatív vagy. az oviban is biztos elektron volt a jeled.
-
bnss
veterán
Szebb estét! Ez a fejfájás az őrületbe kerget, a gyógyszer sem akar használni - még.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83 #11758 üzenetére
Igen a probléma oka még lehet a szexuális nevelés is, valamint az ezen a területen fellehető használható oktatóanyagok minősége/mennyisége/mélysége hiánya is.
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #11752 üzenetére
Ugyan, Meki törzsvendégtől mit vársz?
Racecam: Agresszió? Hol?
mod: Ja, Blackie? Ez van, ha nincs szex. Igazán kiutalhatna a TB néha pár csinos kislányt (hölgyek számára marcona mácsó szexistent) holmi egészségügyi szükségletek kielégítésére, akkor kevesebb agresszív, ideges és bunkó ember lenne.
-
Racecam
nagyúr
Mire kellett nekem ide benéznem.
Tombol az agresszió a topicban. -
BlacKSouL
addikt
Régen gondolkodom rajta, hogy veszek egy Nivát, kimegyek valami irgalmatlan sáros útra, összeveretem, és aztán ilyenek mellé 5 centire odaállok. Rendszámot leveszem, parkolni, állni lehet anélkül is. Induláskor meg visszateszem. Nem nyitom rá az ajtót, isten ments, az enyémet attól jobban félteném, csak mintegy jelezném, hogy EZ nem megoldás.
Mindamellett: Citynk volt kb 3 hetes. Megálltam a majdnem töküres kórházi parkolóban, 2 autónyira a másiktól, mellettem még kb 15 autónyi hely. A faszparaszt tahó beáll a sáros szaros terepjárójával szorosan mellém, és nekikúrja az ajtót az enyémnek. Csak a helyét láttam kifelé jövet az ajtón, meg hogy hogy állt be az egysejtű istenállata. Csákány nem olyan drága, de ilyenkor a szélvédő közepébe állítva egész giccsesen mutatna.
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #11752 üzenetére
Pedig állhatott volna a Trabi mellé is - jól láthatóan megbecsült jószág a gép, vigyáztak rá eddig is, törődtek vele - még az ajtaját is kicserélték
Alig másfélszer olyan széles a 7-es bömbi, mint az aszfaltszaggató szomszéd - nem egyszerű parkolni vele, a futóműve mint a mágnesvasúté: lágy és kényelmes - de azért egy ekkora döccenést tutira észrevettek benne
Ütős nagyon a króm hatású rendszámtábla keret, azt hiszem még ma megrendelem én is
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #11737 üzenetére
Melyik az a blog vagymi ahova ilyen képeket lehet feltölteni? A bunkó parkolásokat?
Közben megtaláltam egy régi kedvességet is. Ezen szerintem besz.rtok a röhögéstől. Így sikerült. Ez nem bunkó, ez szerintem simán rokkant vagy retardált volt
:
[link]; [link]; [link]
2008. márciusi képek(csak hogy Bubunak is igaza legyen
)
-
tildy
nagyúr
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #11739 üzenetére
Valahogy sosem értettem mi visz rá szép lyányokat arra, hogy ilyesmit műveljenek a testükkel - bár ha jól belegondolok, sosem tudtam igazán értékelni a modern művészeteket sem
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #11736 üzenetére
Ha marad pénzed vegyél vodkát, tudod milyet
-
Killing
addikt
válasz
Sok sikert, ma már nekem is megvan a napi boldogság adagom!
-
kételkedem
addikt
válasz
Most is beszámolhatsz!
Rugó kető három négy! Mondták valamikor a tv tornában.Bubu: a link címét ha megnézed, hiányzik belőle a .hu végződés. Szándékosan moderáltam
BlacKSouL: még az is lehet, hogy tanulékony ostorosra akadtál, és felfogja az üzenetet!
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #11721 üzenetére
Valaki vigyáz rám, mert azt írja kattintva, hogy a távoli kiszolgáló nem található
zoltanz: Nekem aztán mutogathatsz, háziállatként ysalamiri-t tartok, nem hat rám az Erő
Blackie: Nem jó a kép, valaki megfotósoppolta - nem ilyen autóval szokás így parkolni
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #11731 üzenetére
[link]; [link]; [link]
No comment.
Én végül nem úgy büntetek hogy kárt okozok(kulcs, féltégla, közeli utcasózó tartály tartalmának alternatív felhasználása). Eljövetelkor tükrök behajt, ablaktörlők kihajt. Mivel a felfogás és a tanulás nincs beleprogramozva, az illető egysejtű szemesostoros úgysem fogja érteni ki miért merte ezt művelni, és szerint márpedig ott így megállni a létező legjobb megoldás. -
Psychonaut
veterán
Na, indulás notit venni. Ha visszaértem, és sikerrel jártam, majd beszámolok.
-
Killing
addikt
válasz
kételkedem #11734 üzenetére
Majd lopok hozzá símaszkot is!
-
BlacKSouL
addikt
Tudom hogy mindig feltapad, de hogy arra nem képesek emberek, hogy a kilométereken át cipelt többkilónyi havas-jeges-sós-latyakos-saras retket lerúgják a kocsi sárvédője környékéről leparkoláskor? Ekkora igénytelenség van? Minden 10 parkoló autóból 8-on ott látom feltapadva nem csak a kerékdobon, de az ajtók alatt vagy fél méterre elnyúlva. Engem nem zavar, csak ez gondolom jól mutatja az emberek autójuk iránti igénytelenségét. Felőlem aztán cipeld csak barátom tovább.
A másik meg...na de majd arról linkelek képet... -
Killing
addikt
válasz
kételkedem #11727 üzenetére
gianni bazárjából.
De kár hogy ezt nem warezoltam. -
ludsimon
veterán
válasz
Psychonaut #11710 üzenetére
Még csak?
Én már péntek óta.Péntek voltam utoljára. Nem publikus hova járok.
Mod:
Amúgy én se vagyok jól.
Reggel erős torokfájdalomra ébredtem, folyik az orrom, és elég rosszul is vagyok.Még jó, hogy nem mentem a többiekkel biciklizni, lenne mire fogni.
-
Killing
addikt
Juhhú, megjött az Asus HD5770-es!
-
zoltanz
nagyúr
Női bűvöskocka?
-
ToBeY
nagyúr
Nincs valakinek a CHS-nél ismerőse?
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #11713 üzenetére
-
-
NoLF
veterán
Az állatkert igazgatója büszkén mutogatja a vendégeknek a közös ketrecbe
zárt nyulat és oroszlánt.
- Íme egy szép példa a konszenzusra.
- Csodálatos! És tényleg nincs velük semmi gond?
- Az oroszlánnal semmi, de a nyulat időnként pótolni kell. -
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83 #11713 üzenetére
Én már megszoktam, hogy több információt kapok mint amire szükségem
van és nem néztem meg.
NoLF Tiv? De mondjad a PCNSD -t ismerem az is hasonló csak a körítés más.
-
NoLF
veterán
mac-ben és hozzá való programokban jártas egyén van-e itt éppen?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #11709 üzenetére
szerintem kettessel kezdődött valaha a személyi száma..
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Gyere ide egy pofonért. Ilyet belinkelni.
-
Bubu79
addikt
válasz
Csak tipp, szerintem pötsösnek született - abban csak reménykedhetünk, hogy vaktölténnyel lövödözik és így képtelen a szaporodásra
-
nike_
addikt
válasz
Pisztillus #11705 üzenetére
Pici hányinger, hőemelkedés, köhögés... csak a szokásos.
Psychonaut: Hova jársz? Nekünk holnap is kell menni... De én lehet kimaradok a "jóból".
ps. Uhh, az jó gimi...
-
Psychonaut
veterán
Szép napot mindenkinek!
...a téli szünet első napján.SZERK: nike_: FMG
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #11707 üzenetére
ilyenekkel járnak a béjemvesék?
Fiú, avagy lány eme lény?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #11706 üzenetére
Gondolom GPS -es PNA.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #11706 üzenetére
közvetlen kapcsolat egy tömpuszfeggyel felszerelt szatellithez ...
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #11701 üzenetére
má' megen tanulni vagyok kénytelen!
mijazaz a műhód-link ? ha ez is valami ruhadarab, a kardomba dőlök! -
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #11701 üzenetére
Hiába no - annyira nem vagyok májer, a SUV-okat amúgy sem csipom
De még így is fiatalabb, mint a Tiéd
Azért valld be, hogy megijedtél
_nike: Jobbulást
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest