Hirdetés
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
esicyhun
tag
válasz
junior19
üzenetére
Nem emlékszem, hogy kérte volna a kódot, miután megnyomtam, de régen volt és egyetlenegy alkalommal csak. Új panelkor én is úgy gondolnám, hogy minden számlálónak (kompenzációs ciklusok, üzemóra) nullának kellene lennie újra. Az LG szerviz is így tudná követni, hogy mi a helyzet az új, garanciális panellel. Piros hibaüzenetekek stb. nincsenek szerintem sem, de ezt megnézem este, most már kíváncsi vagyok (C8 az érintett tv, már a 3. panelt gyűri).
UI: netes infók alapján úgy tűnik, hogy kér kódot az in stop megnyomása után (rosszul emlékszem valószínűleg), és az egész arra szolgálna, hogy panelcsere után nullázza - teljesen logikusan - a számlálókat. De ezt nyilván a szervizesnek kellene megcsinálnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor