Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
esicyhun
tag
válasz
junior19
üzenetére
Nem emlékszem, hogy kérte volna a kódot, miután megnyomtam, de régen volt és egyetlenegy alkalommal csak. Új panelkor én is úgy gondolnám, hogy minden számlálónak (kompenzációs ciklusok, üzemóra) nullának kellene lennie újra. Az LG szerviz is így tudná követni, hogy mi a helyzet az új, garanciális panellel. Piros hibaüzenetekek stb. nincsenek szerintem sem, de ezt megnézem este, most már kíváncsi vagyok (C8 az érintett tv, már a 3. panelt gyűri).
UI: netes infók alapján úgy tűnik, hogy kér kódot az in stop megnyomása után (rosszul emlékszem valószínűleg), és az egész arra szolgálna, hogy panelcsere után nullázza - teljesen logikusan - a számlálókat. De ezt nyilván a szervizesnek kellene megcsinálnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor