Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Zsmester89
üzenetére
Nézd, nem tudom, de még egyszer belinkelem az Rtings által, sötét szobában általuk javasolt Oled fényerő beállítást B7-hez. Tudom, én vagyok a másik véglet, aki szerint ezek az értékek bőven jók, de az biztos, hogy úgy használd, ahogy tetszik.
Ettől függetlenül azt mondom, ha így használod és tetszik, az attól még rossz marad. Van aki úgy használja a telefonját, hogy mindig ledobja fél méterről az asztalra, mert így szereti.... de az attól még nem lesz "normális"használat. Vagy éppen tűzifát szállít 5-ös BMW-vel, de azt sem mondhatnám "normális" használatnak. De hogy ne menjek ennyire messze a "képtől-hangtól", ha van is hangszínszabályzó egy erősítőn, attól még nem muszáj használni, sőt...
De mondom, ezt én gondolom így és szerintem egyedül vagyok itt a véleményemmel, bár ez nem zavart eddig sem és ezután sem fog... 
(#8614) adamssss : Pontosan emiatt kéne egy "normális" külső lejátszó, nem pedig szarakodni routerrekkel és egyebekkel. SMB-n még Plex sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS routerek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ettől függetlenül azt mondom, ha így használod és tetszik, az attól még rossz marad. Van aki úgy használja a telefonját, hogy mindig ledobja fél méterről az asztalra, mert így szereti.... de az attól még nem lesz "normális"használat. Vagy éppen tűzifát szállít 5-ös BMW-vel, de azt sem mondhatnám "normális" használatnak. De hogy ne menjek ennyire messze a "képtől-hangtól", ha van is hangszínszabályzó egy erősítőn, attól még nem muszáj használni, sőt...
De mondom, ezt én gondolom így és szerintem egyedül vagyok itt a véleményemmel, bár ez nem zavart eddig sem és ezután sem fog...
Vhiktor