Hirdetés
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Senkit nem érdekel, hogy évekkel ezelőtt mennyiért vetted, hasonlót én is tudok írni, mert nekem is volt részem olyan vásárlásban, amit korábban sokkal olcsóbban vettem a mostani árakhoz képest. Amit már megvettél nem kell lecserélned, de ha most kell venned, akkor nehogy ne merüljön fel benned, hogy 5m-es (
) kábel esetében 7e-t vagy 70e-t kell kiadnod, vagy 2m-es kábel esetében 5e vagy 20e és az sem mindegy, hogy hány darabról van szó. Én sem sajnálom a jóra kiadni a pénzt, de a felesleges pénzkidobást és az ügyfelek/vásárlók hülyére vételét utálom és teljes mértékben elitélem. AQ feleslegesen drága. amúgy az Alzás kábel rugalmas, jóminőségű anyagból készült, vannak olyan kábeleim is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Tápos kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy ruhás topik
- Apple MacBook
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kábel esetében 7e-t vagy 70e-t kell kiadnod, vagy 2m-es kábel esetében 5e vagy 20e és az sem mindegy, hogy hány darabról van szó. Én sem sajnálom a jóra kiadni a pénzt, de a felesleges pénzkidobást és az ügyfelek/vásárlók hülyére vételét utálom és teljes mértékben elitélem. AQ feleslegesen drága. amúgy az Alzás kábel rugalmas, jóminőségű anyagból készült, vannak olyan kábeleim is.
Vhiktor