Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
treck1985
üzenetére
Tényleg nem trollkodni szeretnék, de kell az 1000 nit? O.K., ha kell, hát kell, mert nem azt mondom, hogy ne lenne olyan, akinek ez az egyik legfontosabb képesség, no de általában 200 nit körül mozizunk, nem? Ehhez képest nem értem ezt a fényerőhajszolást, főleg nem oldenél. Hol kell 1000 nit, vagy annál is több... hát, a kertben, napsütésben. Innen kezdve az olednek semmi előnye ilyen felhasználási kölülmények között, tehát, erre a célra a legalkalmasabb kijelző egy led lcd. Lehet, csak én gondolom ezt így, szóval elnézést, ha valakit sért a hozzászólásom, csak "hangosan" gondolkodtam, minden hátsó szándék nélkül.

#83444esicyhun LG ezen okok miatt tért át teljesen a WOLED-re, még a legelején. Ettől függetlenül lehet jó/tartós a QD OLED, de most még csak találgatunk az időtállóságával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor