Hirdetés
- Nyomtató topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
Most váltottam 806-ra. Kb. simán f@..g amit mondtak. Jól megnéztem a C1-et (azt akartam először) és elhoztam a Philips-et helyette (nem gondolnám, hogy a 706 és 806 között nagy különbség lenne, nem olvastam utána). A rendszer nagyon gyors (max szokalan volt nekem a samsung után), nincs fényerő gondom se. Különben az eladók szavát annyira kell komolyan venni, hogy csak nah.... Mindig ki van nekik tűzve, hogy mit kell tolni és miből kell eladni, mert ott rohad rajtuk. Jutalékot kapnak az mm-ben és a euronics-ban is. Mondjuk igazán profi, szakképzett eladók már rég nincsennek ezeken a helyeken. De ez vhol érthető is.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor