Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
Hasonlóan vélekedek én is, azóta már volt szerencsém a Philips 55POS9002 oled tévéjéhez. Na ott is nagyon rendben van a videó feldolgozás. Állítólag az idei LG-k is javultak az új fw frissítést követően.
Lehet már kérdezték, de úgy érdekel, nálad az új C6-od mikori gyártás? Csak mert én áprilisban vettem MM-ben ugyan ezt a modellt (3D miatt), 2017 áprilisi gyártással, de már újracsomagolt volt (az 55EG920 hátlap takaróból erősen erre következtettem
). Képi-pixel hibát nem találtam, szóval maradt a készülék. Függőleges sávozódás egységes szürkénél látható volt, de pár hónap használat után gyakorlatilag megszűnt. Filmeknél sosem tapasztaltam a jelenséget, összességében nem bántam meg az lcd után.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Yettel topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- GTA VI
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Képi-pixel hibát nem találtam, szóval maradt a készülék. Függőleges sávozódás egységes szürkénél látható volt, de pár hónap használat után gyakorlatilag megszűnt. Filmeknél sosem tapasztaltam a jelenséget, összességében nem bántam meg az lcd után.
Vhiktor