- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeSserke
csendes tag
Sziasztok!
Jól kitaláltam magamnak, hogy vennék egy OLED TV-t és mivel nem vagyok jártas a technológiában, gondoltam kérek tőletek útbaigazítást. Meg is írtam a hsz-em a TV-s topikba, de előrelátón átirányítottak ide, mert specifikusabb ez a topik.

Azt már több helyen is olvastam, hogy OLED55A13LA-t nem érdemes venni, nem jó az elektronikája. A OLED55B13LA már jó megoldás lehet, meg persze innen feljebb is (bár úgy tudom, a C-G modellek már nem annyival jobbak, mint amennyivel drágábbak).
Mivel munkára is (programozás) szeretném használni a TV-t, kicsit félek a "burn-in"-től. Ma még tényező a pixel beégés ilyen használat mellett?
Szerintetek fog még lemenni a TV-k ára az őszi árakhoz képest? Gondolom a Ft árfolyam miatt, de megugrottak most az árak és agyalok azon, hogy a karácsonyi leárazásokat érdemes-e megvárni vagy már sosem lesz semmi olcsóbb, mint most.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Energiaital topic
- Androidos tablet topic
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor