Hirdetés
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Raspberry Pi
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Vhiktor
üzenetére
Nyomtam egy gyári beállítások visszát. Ha nincs csatlakoztatva a konzol, akkor minden funkció elérhető, viszont konzol aktiválása esetén mielőtt még bármit is állítanék a menüben, már inaktív több lehetőség.
Érdekes, mert a weben látható leírásokban nem ezt láttam, viszont egyes helyeken már megemlítették, hogy game optimizier módban ezek a lehetőségek nem érhetők el.
Innentől fogva ezek a beállítási lehetőségek nem a kívánt hatást érik, nálam egyenesen úgy túl lett húzva a fekete, hogy csak azt láttam, ha szupernóva történt.
Köszi a segítséget, egyelőre marad minden alap beállításon, még úgy volt a legjobb a megjelenítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs