Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
A hdtvtest yt csatornáján a legutóbbi videóban Vincent a legfrissebb fw-t tesztelte B7-en (04.70.10). Technikolr mód, egyebek. Két érdekesség, egyrészt javított stuttering truemotion nélkül (na ezt én nem vettem észre), sötét részek zajosodása (ezt sem), illetve változott/javult a tone mapping. Ami a legérdekesebb, hogy nem lett javítva a mai napig a youtube hdr mód. Még az első napokban belefutottam egy samsung hdr demóba és ott nagyon fakó volt minden, de ráfogtam arra, hogy túl lett tolva raja a brightness. Vannak videók amin nem látszik ez, de persze ezután már direkt kerestem
Gears of War 4, xbox one hdr friss videóján nagyon látszik mennyire világosak még az éjjeli jelenetek is, brightness 25-re javít a dolgon valamennyire.
További javulás, dolby atmos dekódolás már működik... hdmin keresztül, hdd/dlna még mindig nem oké, de talán majd jövőre
Új hozzászólás Aktív témák
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gears of War 4, xbox one hdr friss videóján nagyon látszik mennyire világosak még az éjjeli jelenetek is, brightness 25-re javít a dolgon valamennyire.
Vhiktor