-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
A hdtvtest yt csatornáján a legutóbbi videóban Vincent a legfrissebb fw-t tesztelte B7-en (04.70.10). Technikolr mód, egyebek. Két érdekesség, egyrészt javított stuttering truemotion nélkül (na ezt én nem vettem észre), sötét részek zajosodása (ezt sem), illetve változott/javult a tone mapping. Ami a legérdekesebb, hogy nem lett javítva a mai napig a youtube hdr mód. Még az első napokban belefutottam egy samsung hdr demóba és ott nagyon fakó volt minden, de ráfogtam arra, hogy túl lett tolva raja a brightness. Vannak videók amin nem látszik ez, de persze ezután már direkt kerestem
Gears of War 4, xbox one hdr friss videóján nagyon látszik mennyire világosak még az éjjeli jelenetek is, brightness 25-re javít a dolgon valamennyire.
További javulás, dolby atmos dekódolás már működik... hdmin keresztül, hdd/dlna még mindig nem oké, de talán majd jövőre
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED C2 42 hibátlan, beégésmentes, gamer TV (PS5/XBOX/PC, 120Hz, HDMI 2.1)
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gears of War 4, xbox one hdr friss videóján nagyon látszik mennyire világosak még az éjjeli jelenetek is, brightness 25-re javít a dolgon valamennyire.
Vhiktor