Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
A hdtvtest yt csatornáján a legutóbbi videóban Vincent a legfrissebb fw-t tesztelte B7-en (04.70.10). Technikolr mód, egyebek. Két érdekesség, egyrészt javított stuttering truemotion nélkül (na ezt én nem vettem észre), sötét részek zajosodása (ezt sem), illetve változott/javult a tone mapping. Ami a legérdekesebb, hogy nem lett javítva a mai napig a youtube hdr mód. Még az első napokban belefutottam egy samsung hdr demóba és ott nagyon fakó volt minden, de ráfogtam arra, hogy túl lett tolva raja a brightness. Vannak videók amin nem látszik ez, de persze ezután már direkt kerestem
Gears of War 4, xbox one hdr friss videóján nagyon látszik mennyire világosak még az éjjeli jelenetek is, brightness 25-re javít a dolgon valamennyire.
További javulás, dolby atmos dekódolás már működik... hdmin keresztül, hdd/dlna még mindig nem oké, de talán majd jövőre
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gears of War 4, xbox one hdr friss videóján nagyon látszik mennyire világosak még az éjjeli jelenetek is, brightness 25-re javít a dolgon valamennyire.
Vhiktor