Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Volt.
Az LG igazolást állít ki arról, hogy bevételezte a javíthatatlan készüléket a szerviz. (ez a valóságban azt jelenti, hogy vagy gazdaságilag nem éri meg nekik javítani, de ez egyremegy)
Ezt az igazolást viszed vissza a kiskerbe, és ők rendezik le az eredeti vételár levásárlását avagy a pénzvisszatérítést. Aztán ők majd elszámolnak a gyártóval, ahogy írod.
Tulajdonképpen az egész procedúra a gyártóval kezdődik hiszen jelzed a garanciális problémát feléjük. A gyártó kijön, megvizsgál majd igazolást ad ki.
Aztán van dolgod a kiskerrel...Ugyanazt írjuk... szerintem.
Nekem visszaadták volna a pénzt, de nem kértem.
Új tévét akartam helyette... az lett.Természetesen a fenti verzió csak akkor lép életbe ha a gyártó nem tudja megjavítani a készüléket, avagy értelmezhető módon 1-2 alkatrész csere után a jelzett probléma továbbra is fennáll. Ha szimplán cserélt egy panelt, a probléma eltűnt, akkor abból sosem lesz készülékcsere vagy pénzvisszatérítés.
De ha 3x cserélnek, az már gond. Akkor lehet kérni a szerződés előtti állapot visszaállítását szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor