Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Pánik a memóriapiacon
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Raspberry Pi
- Monitorkalibráló eszközök
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Valami baja van a tápomnak
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
üzenetére
"Nem tudom, nekem is elég könnyen ment. Azért először utánanéztem és kellett pár nap, mire otthonosan mozogtam a menüben, csak az interpolációt fedeztem fel későn. Tudom, ezt sokan nem is szeretik, nekem OLED-re kell. Most viszont tényleg pár perc átrakni a megszokott beállításokra."
Nem kell ezt túlracionalizálni.
Nekem egy tv nem érzelmi kérdés, de pl egy autó már az.Szerintem az oledek között nincs akkora különbség, hogy itt ezen sokat rugózni lehessen.
Méretben vannak diffik, design-ban is. Részemről nem választanám azt, ami könnyen beállítható a másikkal szemben. (főleg, hogy a garancia könyebben érvényesíthető LG esetében)
De mindenkinek más fontos... nekem pl a design, anyaghasználat (is) számít.pl. a következő autóm Alfa lesz, akárki akármit mond. Ez van.

nem szoktam ott se hallgatni senkire, főleg nem a sok németautóbuzira.
Új hozzászólás Aktív témák
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor