Hirdetés
- Autóhifi
- OLED monitor topic
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Normális eARC szerintem még mindig nincs sehol se. Kérdés, hogy a CX ki tudja-e küldeni a dolby trueHD-t, ezt még nem láttam, hogy itt bárki tesztelte volna. De lehet hogy mindegy is, mert akinek ez ennyire fontos témakör, az meg a DTS hiányától fog falnak menni. Tavaly más gyártónál még eARC se volt tudtommal, idén nem tudom mi a helyzet. Nem egy agyontámogatott technológia, az biztos. Szerintem emiatt nem érdemes még váltanod.
Képszétesés: nehéz a leírásodból eldönteni, hogy ez pontosan milyen hiba, de gyanítom, hogy csak a sima oledes mozgásmegjelenítés.
Az nem sokat változott azóta, csak annyiban, hogy lett 120Hz-es BFI is a CX-ben, ha valaki erre vágyna. Ha meg interpolációt használsz, akkor az szerintem nem sokat fejlődött a C8 óta. Amiben már 9-es proci van, az mind hasonlóan jó volt a korábbi közös tesztjeink alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autóhifi
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Autós topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Konteó topic
- További aktív témák...
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az nem sokat változott azóta, csak annyiban, hogy lett 120Hz-es BFI is a CX-ben, ha valaki erre vágyna. Ha meg interpolációt használsz, akkor az szerintem nem sokat fejlődött a C8 óta. Amiben már 9-es proci van, az mind hasonlóan jó volt a korábbi közös tesztjeink alapján.
Vhiktor