Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ha azt tintingnek nevezik, hogy egy bizonyos betekintési szögből a sárga eltorzul zölddé, akkor igen, tintingről beszélünk. Bár inkább színtorzulásnak nevezném, így érthető mindenki számára. Ha nálad csak egyik irányból jelentkezik és akkor is csak extrémebb szögből, akkor nálad nyilván elfogadható. Ha csak extrémebb szögből jelentkezne nálam is a jelenség, az engem sem zavarna. Ráadásul ha ~1.8 méteren belül vagyok, akkor tökéletesen szemből nézve is megjelenik a színtorzulás a képszéleken. És ne enyhe zöldülést képzelj el, aminek kiszúrásához vizslatni kell a képernyőt, hanem erőset. Hétvégén természetfilmet néztem és a szavannán a száraz sárga fű zöld volt a képernyő harmadán, ami szembetűnő, zavaró volt. Plazmánál nem volt ilyen gond.
Úgy tűnik van szórás a panelek között és én kifogtam ilyen tekintetben a rosszabbik végét.
Arra is kíváncsi lennék, hogy a ph! mindig szerencsés és közel tökéletes paneleket fog ki, vagy a tesztkészülékeket, amiket a gyártók az oldal rendelkezésére bocsájtanak válogatják e, esetleg egyszerűen csak nem szúrja ki a készülék tesztelője a színtorzulásokat."A betekintési szög gyakorlatilag hibátlan, teljesen oldalról nézve a kijelzőt sem érzékeltük a színek torzulását, fakulását, invertálódástól pedig pláne nem kell tartani." [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Arra is kíváncsi lennék, hogy a ph! mindig szerencsés és közel tökéletes paneleket fog ki, vagy a tesztkészülékeket, amiket a gyártók az oldal rendelkezésére bocsájtanak válogatják e, esetleg egyszerűen csak nem szúrja ki a készülék tesztelője a színtorzulásokat.
Vhiktor