Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PLC programozás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ha azt tintingnek nevezik, hogy egy bizonyos betekintési szögből a sárga eltorzul zölddé, akkor igen, tintingről beszélünk. Bár inkább színtorzulásnak nevezném, így érthető mindenki számára. Ha nálad csak egyik irányból jelentkezik és akkor is csak extrémebb szögből, akkor nálad nyilván elfogadható. Ha csak extrémebb szögből jelentkezne nálam is a jelenség, az engem sem zavarna. Ráadásul ha ~1.8 méteren belül vagyok, akkor tökéletesen szemből nézve is megjelenik a színtorzulás a képszéleken. És ne enyhe zöldülést képzelj el, aminek kiszúrásához vizslatni kell a képernyőt, hanem erőset. Hétvégén természetfilmet néztem és a szavannán a száraz sárga fű zöld volt a képernyő harmadán, ami szembetűnő, zavaró volt. Plazmánál nem volt ilyen gond.
Úgy tűnik van szórás a panelek között és én kifogtam ilyen tekintetben a rosszabbik végét.
Arra is kíváncsi lennék, hogy a ph! mindig szerencsés és közel tökéletes paneleket fog ki, vagy a tesztkészülékeket, amiket a gyártók az oldal rendelkezésére bocsájtanak válogatják e, esetleg egyszerűen csak nem szúrja ki a készülék tesztelője a színtorzulásokat."A betekintési szög gyakorlatilag hibátlan, teljesen oldalról nézve a kijelzőt sem érzékeltük a színek torzulását, fakulását, invertálódástól pedig pláne nem kell tartani." [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Arra is kíváncsi lennék, hogy a ph! mindig szerencsés és közel tökéletes paneleket fog ki, vagy a tesztkészülékeket, amiket a gyártók az oldal rendelkezésére bocsájtanak válogatják e, esetleg egyszerűen csak nem szúrja ki a készülék tesztelője a színtorzulásokat.
Vhiktor