Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ha azt tintingnek nevezik, hogy egy bizonyos betekintési szögből a sárga eltorzul zölddé, akkor igen, tintingről beszélünk. Bár inkább színtorzulásnak nevezném, így érthető mindenki számára. Ha nálad csak egyik irányból jelentkezik és akkor is csak extrémebb szögből, akkor nálad nyilván elfogadható. Ha csak extrémebb szögből jelentkezne nálam is a jelenség, az engem sem zavarna. Ráadásul ha ~1.8 méteren belül vagyok, akkor tökéletesen szemből nézve is megjelenik a színtorzulás a képszéleken. És ne enyhe zöldülést képzelj el, aminek kiszúrásához vizslatni kell a képernyőt, hanem erőset. Hétvégén természetfilmet néztem és a szavannán a száraz sárga fű zöld volt a képernyő harmadán, ami szembetűnő, zavaró volt. Plazmánál nem volt ilyen gond.
Úgy tűnik van szórás a panelek között és én kifogtam ilyen tekintetben a rosszabbik végét.
Arra is kíváncsi lennék, hogy a ph! mindig szerencsés és közel tökéletes paneleket fog ki, vagy a tesztkészülékeket, amiket a gyártók az oldal rendelkezésére bocsájtanak válogatják e, esetleg egyszerűen csak nem szúrja ki a készülék tesztelője a színtorzulásokat."A betekintési szög gyakorlatilag hibátlan, teljesen oldalról nézve a kijelzőt sem érzékeltük a színek torzulását, fakulását, invertálódástól pedig pláne nem kell tartani." [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Sweet.tv - internetes TV
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Steam topic
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Arra is kíváncsi lennék, hogy a ph! mindig szerencsés és közel tökéletes paneleket fog ki, vagy a tesztkészülékeket, amiket a gyártók az oldal rendelkezésére bocsájtanak válogatják e, esetleg egyszerűen csak nem szúrja ki a készülék tesztelője a színtorzulásokat.
Vhiktor