Hirdetés
- OLED monitor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szuszinho
üzenetére
Én nem a minőségre térnék ki, mert az nem tudom, mivel a madvr + MPC-t nem próbáltam, de ami biztos, hogy kényelmesebb akármelyik alkalmazás + PC szerver kombót használni.
Filmek és főleg sorozatok esetén látod, hogy mit néztél meg, hol tartasz, kapsz egy szép felületet. Én eddig Plexet használtam Emby helyett, de ami biztos, hogy az Emby kevésbé érzékeny és kevésbé gépigényes ha nem a helyi hálón használva néznél tartalmat.
A Plex eddig nekem több sorozatot filmet talált meg, egy kicsit talán kiforrottabb és használhatóbb a felületet, de egyre több mindenért kér pénzt, de ne legyen kétséget a felől, hogy az emby nem áll be a sorba. Nekem kiverte a biztosítékot, hogy egy film elindítása előtt már ajánlgatja, vegyem meg az emby premiert, a plex ilyet nem tesz, de a plexben nincs alapból több felhasználó és ahogy írtam a transzkódolás is sokkal erőforrás igényesebb.
A kép és hang mindkét alkalmazás esetén tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kés topik
- Milyen program, ami...?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED C2 42 hibátlan, beégésmentes, gamer TV (PS5/XBOX/PC, 120Hz, HDMI 2.1)
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor