Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Mi az első 4 részt megnéztük, hátha...de egyáltalán nem. Ez van.
(#26897) dh66e: Akkor nálad nincs valami jól beállítvan, mert én csak emiatt leszedtem és nem volt rossz. Persze sötét volt, de amit kellett azt lehetett látni. Gondolom ez hangulatkeltés miatt volt, hogy ne láss csak az orrodig és így nyomasztóbb/idegesítőbb, ami feszültté teszi az egészet, ami egy csatánál elvárható. Szerintem. (mondjuk lehetett volna világosabb kicsit
). Megnéztem X8509C-n VA LCD-n és persze nem volt jobb, de ott ha fentebb tekerted a fényerőt, akkor "többet láttál", mert "kékesedett" a fekete rész, de szörnyen nézett ki úgy....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Robogó, kismotor
- sziku69: Szólánc.
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Megnéztem X8509C-n VA LCD-n és persze nem volt jobb, de ott ha fentebb tekerted a fényerőt, akkor "többet láttál", mert "kékesedett" a fekete rész, de szörnyen nézett ki úgy....
Vhiktor