- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
OLED TV-kben és nitekben gazdag, Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris1983107
tag
Sziasztok!
A következő probléma lépett fel:
LG C8 55PLA, 2018 november óta használom, de eddig ilyen probléma még nem jelentkezett. Szóval, látom, hogy kapcsolódik a routerre, látja is az 5GHz-es jelet is, de valamiért azt írja ki, hogy nincs net kapcsolat. Rákapcsolódtam a 2.4 GHZ is, de továbbra sem történt semmi. Azt írja nincs net kapcsolat.
Kérdésem, hogy mit lehetne tenni? Van-e valami trükk amivel újra éleszthetem a net kapcsolatot? A többi eszközön ment a wifi. Próbáltam amúgy mindent resetelni, áramtalanítottam, de ugyanúgy felcsatlakozott, de kapcsolat nem volt. Ez este 11-kor történt, úgyhogy feladatam a dolgot egyelőre. Majd most délután, ha kapok valami tippet.
Előre is köszi.
Másik dolog, jól olvastam, hogy az OLED fényt max. 30-on érdemes tartani? Mert akkor az én látásommal komoly bajok vannak, mert én gyárin hagytam, amit korábban is írtak itt párán, hogy ez a 60-90 közötti érték és néha még így is sötétnek látom. Ezek szerint november óta folyamatosan növelem az esélyét a beégésnek, hogy ilyen magas értéken hagytam? Sürgősen vegyem lejjebb az itt ajánlott értékre?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless /// Újszerű // Számla + Garancia
- HyperX Cloud Stinger 2 core gamer fejhallgató // Új // Számla + Garancia
- Turtle Beach Stealth 600 GEN 2 PlayStation /// Újszerű // Számla + Garancia
- Beats Studio3 wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest