Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz renatto #23584 üzenetére

    Gyakran leírod, hogy "a Sony-n a legjobb a mozgás", de sohasem írod mellé, hogy ez azt jelenti, te Sony-n tartod a legjobbnak a mozgásinterpoláció eredményét.
    Ilyenkor nekem mindig ingerem van kiegészíteni a hozzászólásod ezekkel:

    1: Interpoláció és BFI nélkül mind abszolút egyformán kezelik a mozgást.
    2: A BFI a legtöbbön egyforma, vagy nagyon hasonló (2018).
    3: Az interpoláció eltérő, de ez erősen ízlés kérdése és nem túl egyszerű szubjektív véleményt sem formálni, mivel minden TV-n van több fokozat az interpolációhoz és mind másképp reagálnak eltérő jellegű tartalmakon (lehet, hogy a Sony-n épp jobban tetszik neked a sport adás a MotioFlow-al, de elképzelhető, hogy egy bizonyos mozifilm során jobban tetszene a Pana féle SmoothFilm [vagy hogy is hívják most épp a menüben a kapcsolót]). Van aki minden gyűlöli az interpolációt.

    Amúgy a "legjobb HDR"-t is csak az Alpha9-es LG-nek adnám oda, az Alpha7-esnek nem (másképp kezelik a színeket, az A7 féle metodikával sohasem voltam teljesen kibékülve, akkor sem ha egyébként meg tudtam róla feledkezni használat közben).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák