Hirdetés
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen notebookot vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TXT
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Hat ahogy a valaszaidbol valamennyire ismerhetlek, ez konnyen lehet. No de te ezzel szeretsz idot tolteni es szerintem nalad tobb szemelyes es aprolekosabb tapasztalata keveseknek lehet.

Igazabol csak kivancsi lennek az ottani infokra, semmi extra.

Router nalunk csak a szolgaltatoe van, nem igazan ereztem szukseget masikat venni-beiktatni, bar lehet ezzel megint olajat ontok a tuzre egyeseknel.
Mi lenne ertelmes vetel, ha cserelnem? Vmi normalis ar/ertek aranyu, nem kell a legprofibb. (es nem megyek at ezert most a router topicba, ha lehet
) Jelenleg 150-es net van, de mint irtam, be akarom hozatni a gigabiteset Digitol, csak ez is ido, mire bekotik. (nem tudom, nekik milyen gyari routeruk van es az milyen)Alvannyal kapcsolatban esetleg valami konkretum?

A jelenlegi noname 37" tv is fel van eszkabalva itt vmi konzollal, de ez ilyen rahelyezheto, rahuzos cucc, amirol qrva nehez leemelni a tv-t. (foberlo cucca a tv-vel egyutt, ez is megy a .csaba
)(#22887) renatto:
Hat nem tudom, van e erdemleges kulonbseg akozott, amit linkeltem es ezek kozott, de ha nincs, akkor nyilvan eleg az olcsobbik is, nem?
Amugy HDMI kabelt hogyan-mivel lehet letesztelni, hogy mit tud adatatvitelben es milyen verzioszamu kivitel? Van itthon vagy 2-3, de lovesem sincs roluk, mit tudnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Bittorrent topik
- Hálózati / IP kamera
- Filmvilág
- Linux felhasználók OFF topikja
- weiss: Autó költségek
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mi lenne ertelmes vetel, ha cserelnem? Vmi normalis ar/ertek aranyu, nem kell a legprofibb. (es nem megyek at ezert most a router topicba, ha lehet 
)
Vhiktor