Hirdetés
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dell Precision munkaállomások
- TCL LCD és LED TV-k
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Szerintem akkor simán lehet, hogy a panelok ugyan azok, mint 2016-ban, csak kicsit feljebb vezérlik..."
Nekem az LG-s promóter srác azt mondta, hogy a 2017-es modellek nem tartalmaznak érdemi változtatást. Így ha valaki csak és kizárólag emiatt várna azokra, nem érdemes.
"Piftuka: Gondoltam, hogy valami hiba van... Az interpelláció nem csinál ilyet. Remélem megoldódik a problémád."
Köszönöm az együttérzést! Drukkoljatok nekem!
A kérdés most az, hogy a cserét követően mi legyen!? A készleten már csak az ottani kiállított darab van... azt nem szívesen hoznám el. (Nem is azért, hogy eddig mennyit futott, bár az is számít... de minden hülye összetapogatja. A tesztek során a SONY képernyőjéről valami krémes sütimaradványt töröltem le. Az UH8507-ről kekszmorzsákat...)
A típusban - bár tudom, hogy hibás példány mindig előfordul egy elektronikai cikk esetében (de miért éppen velem?) - most kicsit csalódtam is... Nem hiányzott ez a "macera", amit most megélek...

Új hozzászólás Aktív témák
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- VGA kibeszélő offtopik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Java programozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Dell Precision munkaállomások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Messze nyolcezer fölött!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor