Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Köszönöm Mindenkinek az újabb, segítő hozzászólásokat! Tényleg nagyon rendesek vagytok.
Természetesen megnéztem a Blu-ray lejátszómmal is. Bizton állítom, hogy a "Harry Potter - A Halál ereklyéi II 3D" lemezem megtekintésekor kisebb orgazmusom volt.

Elképesztő, hogy milyen éles a kép, mennyire jól adja vissza az eredeti színvilágot. A fekete teljesen fekete (most makulátlan sötét van a szobában, csak az OLED TV az egyetlen fényforrás), a fehér teljesen fehér;a színek szépek, dinamikusak, de nem harsányak...
A 3D élmény a film esetében növeli az élethűséget.
És ami engem is meglepett, hogy szerintem egy 65 colos TV már nagy is lett volna oda, ahogyan most elhelyeztem. (Egyébként a régi helyére.)
Most kikapcsoltam a zajcsökkentést, és a TrueMotion-t is, és éppen az RTL Klub HD-n futó "Tűzgyűrű" című filmmel tesztelem... Számottevő "röccenést" nem látok. Talán csak egészen közeli felvételeknél, ahogyan az adott szereplő feje kitölti szinte az egész képernyőt, és ahogyan mozog, ott látszik az arcéleknél némi "rezgés"...
De amikor a kamera pásztáz, akkor nincsen "utánhúzás". A film pedig döbbenetesen szép így!
(Ha bekapcsolom a "TrueMotion"-t "sima" beállításra, azonnal visszatér a judder.)
Ezek szerint egy ilyen TV-n sokkal jobban előjön az egyes tartalmak közötti különbség. Ugyanis a nem sokkal korábbi reklám ugyanitt makulátlanul éles, de "judder"-es volt.
Az "RTL Klub Híradó" viszont finoman szólva sem tökéletes. A színek ott is jók voltak, tulajdonképpen a felbontás is, hiszen HD adás volt, mégis... A kép zajos volt.
Annál a riportnál pedig, ahol éppen a piros jelzés figyelmen kívül hagyásának veszélyeiről beszéltek, és autók fedélzeti kamerájának felvételeit mutatták, ott konkrétan "térugrásokkal" közlekedtek a járművek, annyira szaggatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Vicces képek
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor