- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
claire78
üzenetére
Dehogynem lesz.
Függőlegesen nem 70 cm magasságú optikát használ a szemed, jó ha 3-4 centis átmérőjű a golyó, bár nem tudom pontosan.
De ha 70 cm lenne, akkor is torzulna az alsó és felső él az ívelt képernyőnél. 
Azt tudom elképzelni, hogy amennyiben az alsó élhez képest pont középen ülsz, akkor az alsó él egyenes lesz, de a felső már nem, sőt nagyon nem.
Viszont nem gondolom, hogy egy 600 000 Ft+ os tévénél nekem ilyen kompromisszumokat kellene kötnöm.Természetesen egy optika is torzíthat, és torzít is, tehát az ilyen rendszerekkel felvett videoanyag már eleve torz. Viszont a mozifilmeket és a sportközvetítéseket olyan optikákkal veszik fel, amelyeknél az egyenes vonalak nem torzulnak, maximum a térérzetedet befolyásolják ilyen vagy olyan irányban de ez tudatos szinte mindig. De a vonalak egyenesek maradnak.
Na... pont ez utóbbit változtatja meg az ívelt képernyő.De erre az LG is rájött, mert az idei modellek közül pont 0 lesz olyan amely ívelt képernyővel lesz szerelve.
Szerintem az ívelt képernyőnek pontosan nulla haszna van, azon kívül, hogy egy szép bútordarabnak is betudható, tehát maga a cucc esztétikus/futurisztikus megjelenést kölcsönöz egy lakásban. Viszont műsornézés közben pontosan zéró haszna van a görbeségnek, de ha valaki valamit tud akkor ne tartsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Energiaital topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha 70 cm lenne, akkor is torzulna az alsó és felső él az ívelt képernyőnél.
Vhiktor