Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bashir

    csendes tag

    Üdv!

    Köszönöm szépen a válaszokat. Hosszabb ideje követem a topic-ot, ez a beégés téma beégett, mint gondolom, minden vásárlás előtt álló játékos tudatába. Hogy ez marketing vagy valós veszély, user error vagy "hát ez a technológia itt tart" - nyilván nem eldönthető saját tapasztalat nélkül. Ezért hasznos olvasni azoktól, akik napi szinten használják, gyűrik, nyüstölik, és nem csak tiszta, statikus-tartalom nélküli felhasználással.

    A beállítási javaslatokat és tapasztalatokat elmentettem, használni fogom, amint eljön az ideje, beállítás egy 8 éves samu LCD-hez képest nyilván kész labirintus lesz, na de, az ilyen kihívások nem olyan rosszak.

    #daneel_hu

    Köszönöm, hasznos infók. Kellemesen elsötétíthető szobába kerül majd a tv. Az 5-éves garancia miatt vált konkréttá a vásárlás, a MM, ha most ennyire levitte az árat, akkor lesz ez majd újra ennyi, 500k,- huf alatt számomra már rendben van. Ha pedig csak a T-s eladásokra fog vonatkozni, akkor marad a plusz biztosítás, ez van.

    (#19772) coolrob

    Magam is hasonlóan látom. Nem megy éjjel-nappal a tv, és az ember bízik benne, hogy nem csak fekete-fehér az egész: tv-adás: qled - nem tv-adás: oled. A fogható hazai tv-csatornák (kanális) műsorainak 90%-a minimum véleményesen vacak, de ha arra a maradék (nyilván mindenkinél más) 10%-ra sem alkalmas a technika, akkor nem ér a tökéletes fekete és szépség annyit, hogy parázzon miatta az ember fia/lánya.

    Még egyszer köszönöm a segítő válaszokat, követem tovább a topic-ot, néha még a civódásokból is sokat lehet tanulni, a szakmai részből pedig egyenesen rengeteget.

    J-B

Új hozzászólás Aktív témák