Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hangfalak zümmögése, recsegése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
Nem tudom mennyi az a 750 nit valójában, de ez az 55-ös OLED idehaza nemegyszer már vakít a kontraszttal. Látszik, hogy a fehér nem olyan fényes mint egy csúcs LED-nél, de bőven elég.
Felesleges szerintem 10000 nitekről álmodozni, biztos vagyok benne, hogy nagyon nagyon sok esetben már maga a szemed kompenzál, kinyit vagy csuk attól függően, hogy mekkora fénymennyiség éri.Az biztos, hogy ezzel a feketével, amennyiben jelentős fehér vegyül a képbe a forrásanyag végett, már kompenzál a szemem. És itt hiába az elméleti magas kontraszt küszöb ha a szem miatt a sötéteket bukod, a fehéreket "kiégeted".
Ahol lenne értelme a még nagyobb kontrasztnak, az a világos szoba. Viszont ahhoz ezt a tükrös felületet el kéne felejteniük mert ez nem jó hozzá.Amikor majd a tévé automatice állítja a kontrasztot a külső fény mennyiségének függvényében.

BFI nem tudom minek kell ide.
Tegnap megnéztem 2db 1080p (24-es) filmet külső médialejátszóról.
Teljesen jó - talán egy hangya****nyit nyugodtabb a kép mint a plazmámon. De semmiképpen nincs SOE amennyiben a Trumotion ki van kapcsolva.
És ez egy sima legbutább Asus OPlay lejátszó. Butuska mint a föld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor