-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Én segítettem Bakus fórumtársnak a mérés során, s véletlenül jöttem rá, hogy DCI-P3 színteret mér. Sajnos azt azóta sem árulta el, hogy a mérés során nála mi volt beállítva. Ha auto, akkor nála valami gebasz van, mert akkor DCI-P3-at mért már. Ha szélest választotta, akkor jól működik a tévé, csak ő választott rosszat. Erre még nem válaszolt, így nem tudom nála mi lehet a jó beállítás.
Egyébként veled értek egyet, azért van a normal vagy az auto beállítás, mert akkor mindig a fogadott jelnek megfelelő színteret képezi le, míg ha a szélest választjuk, akkor már rec709 ből is DCI-P3-as lesz. HDR-nél nagy változás nem várható ebben az esetben sem, mert maga a tévé nem tud olyan színteret megjeleníteni, ami a 2020-at lefedné. Hiába szélesítjük bárhová a menüpontban. Az sd, illetve a hd anyagokat viszont nagyon túltolhatja.
Majd délután rakok fel képeket erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor