- Milyen Android TV boxot vegyek?
- RTX 3060 12GB
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
salapp
üzenetére
Személy szerint én bárkinek ajánlom az oledet. Egyetlen kivétellel... non stop tévézés háttérzörejnek használva.

Pici odafigyeléssel mozira egy csoda. Pl. Passengers "űrsétás" részt megnéztem többször, mert annyira seggre ülős a kép, hogy el nem tudom mondani, pedig fél éve megvan a kicsike.
Persze sok film van még, ahol ma is elképeszt a valódi feketék látványa, a kép mélysége, a színhűség, a tökéletesen nyugodt kép stb. Az apró "bakik" simán eltörpülnek ezek mellett. A lassú svenkelések egyébként nagyon-nagyon simák, a mozgó tárgyak szélén észrevehető "remegések" igen aprók és szerintem semennyire nem zavaróak. Én inkább mondanám vaj simaságúnak a mozgást ilyen sebesség mellett. A villámgyors, kapkodó mozgások nem túl szépek, de emlékeim szerint plazmán is vacak a gyorsan mozgó háttér. Őszinte leszek, nem tudok olyan "rosszat" mondani, ami miatt bármilyen egyéb megjelenítőt választanék inkább helyette. Pillanatnyilag nincs jobb az olednél, ha szigorúan a képminőséget (élvezhetőséget) tartom szem előtt, nem egyéb szempontokat. Persze nem vagyunk egyformák és eltérhetnek az elvárásaink egymásétól... Ráadásul ez nagyon szubjektív vélemény volt részemről.
Annyira elfogult vagyok, hogy meg sem vártam a plazmám halálát, hanem bőven előtte eladtam és vettem inkább oledet. Ja, egy pillanatig sem bántam a cserét. Bocs mindenkitől, ha OFF lettem volna. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tesla topik
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Path of Exile (ARPG)
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED77G42LW 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Annyira elfogult vagyok, hogy meg sem vártam a plazmám halálát, hanem bőven előtte eladtam és vettem inkább oledet. Ja, egy pillanatig sem bántam a cserét. Bocs mindenkitől, ha OFF lettem volna. 
Vhiktor