Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
Amint mondtam, engem nem tántorított el. Nem fogok egy Q7F-et venni, aminek a feketéje 6.6 a 10-ből és ugyan annyiba kerül, mint a B7.
Nekem nincs konzolom, se nem szoktam Spotify-t kitenni a TV-re, YouTube-on ritkán videókat nézek, de leginkább 1080p és 4K tartalmakat fogok nézni, akár NAS-ról, akár NetFlix stb... Nem igazán érdekel ez a beégősdi, szerencsére belsőudvros lakást bérelek, úgyhogy nincs természetes fény bent, nem kell túltolni a fényerőt
Galaxy szériából az összes megvolt, egyik sem égett be, most iPhone X OLED november óta, ennek sincs baja. Szeretem az OLED-et.A képet nagyon szívesen megosztanám, de nem akarom, hogy holnap az LG-nél valaki körbemenjen, hogy vajon kinek a lakása és ebből bármi problémája legyen az illetőnek. Tényleg látszódott a beégés.
(#10980) Partizan182
Igen, azt a sztorit én is meséltem haveromank, és azt is, hogy a "kolléga" mennyire kétségbeesett, de utána megoldódott. Ő be is ismerte, hogy nem csinálta meg a 4-6 órás bejáratást stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM /34",Curved 800R, 240Hz,G-Sync/ garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Galaxy szériából az összes megvolt, egyik sem égett be, most iPhone X OLED november óta, ennek sincs baja. Szeretem az OLED-et.
Vhiktor