Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez egy OLED topic, nem is várom el, hogy bárki a QLED-et próbálja meg eladni nekem. Sokat olvastam a témában és lehet, hogy ez a komment off-nak számít, de ha az ember 4-5 száz ezret kiadna egy elektronikai eszközre, azért szeretne tájékozódni minden lehetséges platformon szerintem.
Nagyon sok tesztet olvastam a B7-es TV-ről és minden külföldi oldal azt írja, hogy a HDR fényerősség nem az igazi. Kérlek ne kövezzetek meg érte, de hátha van valakinek tudomása, hogy ez most pontosan mit jelent? Ha jól tudom a Samsung Q7F1500 NIT-tel dolgozik. Lehet tudni az LG teljesítményét számokban, hogy össze lehessen hasonlítani? Ugyan ez a kérdésem a PQI (Picture Quality Index) val kapcsolatban is, mert a Samsung oldalán megtalálható az érték (3100) de az LG-nél nem leltem.
Nekem egy 2016-os SUHD IPS LG TV-m volt, ami nyílván nem OLED kategória, viszont baromira szerettem az upscaling-et benne. Egy SD/HD is gyönyörű volt rajta. Jelenleg egy belépő kategóriás Samsung 4K HDR TV-m van (már kemény 3 hete) de nem vagyok megelégedve sem a 4K minőséggel, sem a fényerővel. Nem beszélve, hogy Telekom IPTV gusztustalanul néz ki rajta, még a HD csatornák is.
Be kell vallanom, hogy maga a Tizen jobban tetszik (és sokkal gyorsabb is) mint a WebOS 3.5, de valahogy nem az igazi (nincs ébresztő funkció, az elalvás időzítőhöz be kell menni a menü -> általános -> idő -> automatikus kikapcsolás menükbe, ami baromi idegesítő).Eldöntöttem, hogy eladom ezt a modellt (50MU6102) és vagy egy B7-es LG-t veszek vagy egy Samsung Q7F-t. Leginkább FullHD/4K filmek lejátszása NAS-ról, HBO GO/Netflix streaming és IPTV amire használom. Nem vagyok gamer
Tudna valaki segíteni a pro és kontra érvekkel a két TV között?Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- LG 55" C2 OLED hibátlan!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudna valaki segíteni a pro és kontra érvekkel a két TV között?
Vhiktor