- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
válasz
szabesz0524 #1254 üzenetére
Szia. Nekem ez van Philips Evnia 34M2C6500/00.
-
BullKoxa
őstag
válasz
szabesz0524 #1233 üzenetére
Szia! Nekem ilyenem van igaz sokat nem használom 2 kis gyermekem van + este járok edzeni is. Ahogyan én néztem ez G-Sync compatibilis, és igaz csak 175Hz-s, de nekem megfelel. A képe nagyon szép előtte egy G-Sync chipes Predatorom volt ami 32-s volt.
Szerintem ez 1. Genes , de nem érdekel. Ha 1x beég akkor majd lesz másik ha nagyon zavar majd. -
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Erre tudnátok válaszolni aki használja a alt+win+b gombot HDR ki be kapcsoláshoz? Furdal kíváncsiság
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezném nektek is így vált a monitorotok ha HDR be van kapcsolva a alt+win+b-l a profilok között?. A video végén pedig mikor kikapcsolom a HDR-t akkor is vált a monitor, mikor fekete lesz kicsi időre.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Skynet258 #907 üzenetére
Szia! Ezt most így kell használni ,( játékok, film) ? vagy ahogy szokták itt írni a fényerőt vegyük visszább hogy tartósabb legyen a QD OLED.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! A keretes részt be kell kapcsolni?
Nektek is tovább tart ha be van kapcsolva a HDR a /alt+win+b / gépen mikor profilt váltatok mondjuk játék és film között?
Ha nincs bekapcsolva a HDR akkor hipp hopp váltja a profilokat. -
BullKoxa
őstag
Engem nem érdekel milyen Gen. Nem gondoltam hogy 1.Gen a moncsim. De így is jobb mint Va, Ips. Sokkal jobb mint a volt Predatorom. 21:9 szuper Fps-re. Képe gyönyörű , betekintési szöge szuper. Meg az sem érdekel hogy kicsit tükrös a kijelző QD OLED.
4x évesen nem sokat megy a gép, első a család , edzés , a munka
és a Game-Film.
-
BullKoxa
őstag
Bocsi. Ez a védelem jó a penelnak? Köszönöm Szépen a választ!
-
BullKoxa
őstag
Elég ez a vedelem a panelnak? QD Oled, Philips 34M2C6500
-
BullKoxa
őstag
válasz
4264adam #601 üzenetére
köszi ez jó infó volt, Én be próbáltam kalibrálni a Windows HDR Calibraton-l. Kicsi fura ez a QD OLED. Jó világos nekem . ettől a beállítástól nem lesz baja a moncsinak? Gyárilag így volt ez a game. Filmnél a fényerőt levettem 40-re. Kicsit ilyen szem ki sütős VA/ Ips után ez a moncsi.
Elvileg ebben is olyan panel van mint az Alienben, csak lehet kicsit butított változat, de itt a Philips fizetett a G-Sync és a Vesa DisplayHDR400 szabványért is. -
BullKoxa
őstag
Köszönöm a segítséget. ÚJ Driver 572.83 helyre hozta. És játék alatt is aktív.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Walter_White #574 üzenetére
Szia! Nekem a Predator monitorom csinalt ilyet altalában 2 játékban. De egy jó drága DP kábel helyre rakta a dolgot. Alzából vettem 2-t. Egyik 6k másik 7k volt. Az olcsóbbal is jó volt azzal adtam el múlt héten.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Köszi a segítséget nnektek! 1-es és 3-as . 1-t maga csinálja, 3. Pontot nem kapcsolja be. Monitoron az Adaptiv Sync aktiv, ha nem az akkor Nvidia panelon nincsen G-Sync fül.
Látom 4264adam irtál a másik topikba is nekem . Köszi érte!
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Segitséget kérnék. Vettem egy Philips 34M2C6500 QD OLED monitort.
Segítségeteket előre is köszönöm. Adatlapom kitöltve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW2521H
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest