-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Most kicsit több időm van írni, szóval a sztori:
'94-től '18-ig PC-n játszottam, de aztán jött a PS, és most az a fő platform. A gépemet se nagyon fejlesztettem azóta, viszont most kezdi megadni magát. Először azt gondoltam, hogy veszek egy játékra is alkamas gépet, de a vga árak eléggé az egekben vannak, és mivel úgyis PS-en játszok, így ezt fölöslegesnek ítéltem. A felszabaduló pénzből viszont így lehet egy komolyabb monitort vennék.
A tervezett gép valószínűleg csak integrált vga-t tartalmazna, de más nem is kell, mert a felhasználás: net, word, excel és streaming. A monitorom jelenleg 23-as, fhd, kb 70-80 cm-ről nézem.
Az biztos, hogy most nagyobbat szeretnék, először egy 1440p 27-re gondoltam (AOC Q27G3XMN). Viszont azt láttam, hogy egy kicsit többet rááldozva akár az oled is belefér, és az is felmerült bennem, hogy talán érdemes lehet 32" 4k-ig is elmenni (de nem feltétlenül).
Szóval érdekelne mindkép méret (és felbontás) ajánlott listája (és ára), persze a legjobb lenne meg is nézni őket (a korábban kinézett aoc-cal együtt), hogy megéri-e nekem a felárat egy minileddel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Jövedelem
- PlayStation 5
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- SAMSUNG ( LH43QMR ) 108C Q-LED 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- ELADÓ! SAMSUNG Odyssey G5 34'' Ívelt WQHD 165 Hz 21:9 FreeSync VA LED Gamer Monitor
- SAMSUNG (LH55QMBTBGCXEN) 140CM Q-LED 4K PROFESSIONEAL ÉRTINTŐS INTERAKTIV MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG610SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258