- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
ASUS ROG Strix OLED XG27AQWMG monitor vásárlásán agyalok, Oázisban már előrendelhető, 250e Ft-ért, ami nekem pont a lélektani határ.
1440p, 27" Tandem WOLED monitor, elvileg javított text clarityvel (de még nem RGB pixel elrendezésű), félig matt félig glossy felülettel, nagyobb fényerővel és közelség érzékelő szenzorral (feketére vált a képernyő, ha senki sem ül előtte), ami nekem nagyon jó ötletnek tűnik a beégés megelőzésében.Amit miatt nem rendeltem még meg, az én felhasználási szokásaim: napi 8 órát melózok, Word, Excel és főleg Power BI és utána gaming, filmezés, web browsing. A tálcát el tudom tüntetni, de még mindig félek a beégéstől.
A tandem oled elvileg ebben is segít, kevésbé vannak a ledek maxon járatva és elvileg 60%-kal tartósabbak ebben a szendvics technológiában (plusz a fogyasztás is alacsonyabb), de a beégés így is lehetséges.Kell ettől nagyon tartanom és felejtős ez így nekem, vagy érdemes belevágnom?
Már megnéztem a 21 hónapos, beégéses tesztelős videót YT-on, amit a Milyen monitort vegyek? topikban ajánlottak, csak gondoltam itt is meghallgatom a tapasztaltak véleményét ezzel kapcsolatban, remélem nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258