- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TKL analóg billentyűzet jött Corsair logóval
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Gaming notebook topik
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
Na amúgy még az előző takarítós témára. Redditen kicsit utánaolvasgattam, nyilván ott is sok az ütköző vélemény, de végül is azt sikerült kivennem, hogy a Samsung nem hülye a saját paneljával kapcsolatban és habár nagyon hasonlóan viselkedik az izopropil alkohol és az ethanol is, az ethanol tényleg jobb és kíméletesebb hosszú távon, csak ahogy a linkelt videóban is van hagyni kell elpárologni és utána esetleg még egyszer szárazzal áttörölgetni.
Illetve a mikroszálas kendő legyen "lint-free", de a linkelt scrub daddy az.
Elkezdtem még keresgélni ethanolokat, egy ilyet még rendelek a desztvíz mellé. [link]
Az a mondás, hogy amit leszed száraz azt úgy, amit leszed desztvíz azt úgy, amit egyik sem arra ethanol. És ugye mivel nincs rajta a szó szoros értelmében vett coating mint a Samsung saját matt darabjain ezért ilyen körülményes. Mikrokarcok pedig mindenképp lesznek idővel, de az ugye csak telefon vakuja alatt látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- ASUS ROG Swift PG348Q 34" 21:9 UWQHD Gamer Monitor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest