Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GeneraL_XTX

veterán

Visszakaptam a samsung monitoromat a második körös alzás szervízről természetesen most is majdnem 30 napig ültek rajta, de úgy néz ki sikerült minden általuk okozott hibát javítani most már úgy működik ahogy kell. Nem tudom miért nem lehetett ezt már az első körben megcsinálni (gondolom azért mert kicsúsztak volna a 30 napból nem akarták visszafizetni az árát és inkább félkészen visszab@szták). Viszont a 2 hónapos procedúra alatt szarrá karcolták több helyen a kijelzőt, szóval van még egy köröm velük.

Ugye amíg szervízben csücsült a samsung kihoztam egy Alienware AW3425DW amit most vittem vissza elállással. Érdekes tapasztalat volt ez a dell, azt hittem mindenben jobb lesz mint a samu, de elég vegyes a tapasztalatom. Funkciókban sokkal jobb a dell, viszont az már az elejétől folyamatosan megfogalmazódott bennem, hogy a HDR teljesítménye valahogy nem az igazi, alig van különbség az sdr és hdr között ,nem elég fényes, nem olyan mint a samsungnál megszoktam. Plusz a dellnél vrr esetén azonnal észrevettem a flickeringet és nem tudtam most én vagyok a hülye vagy samsungnál tényleg nem volt, de most hogy visszakaptam kipróbáltam és a samsungnál valóban nem látok fényerőváltakozást vrr bekapcsolása mellett azokban az esetekben amikor a dell-en igen. És igen, HDR-ben is sokkal jobb a samsung. Pedig dell-en mind a két profilt próbálgattam (peak1000 meg a trueblack 400-at is) de egyik se volt az igazi.....

Új hozzászólás Aktív témák