- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Tapasztalatok és OLED védelmi beállításaim, praktikák. Philips Evnia 27m2n8500 (legfrissebb firmware V1.05). 147 óra, 28 pixel refresh-t ír.
Képernyővédő manuális bekapcsolásához:C:\Windows\System32\scrnsave.scrmegkeresése, én létrehoztam egy parancsikont róla az asztalon és beállítottam gyorsbillentyűnek az F9-et. Ha elmegyekl a géptől be szoktam nyomni.
-
A nem fix tálcát próbáltam, de borzalmas élmény, főleg amiatt, hogy nem azonnal tűnik elő, azt én végül kikapcsoltam.
Monitorbeállításokban a dimming-et fast-ra állítottam és ha tehetem megpróbálom engedni a pixel refresht, ha felajánlja. De ha nem akkor valóban szokta csinálni automatikusan is standby-ban, amit a kis led villogása jelez.
A szobában lámpa nélkül használom, maxra állított, fix ambiglow-val, így elég a 40%-os fényerő. Nappal közvetlen fényt nem kap, mert tettem a monitor és az ablak közé (magam mögé) egy szekrényt (függönyöm, pláne rolóm még nincs
)360 Hz, VRR off, semmi képtörést vk folytonosság egyenetlenséget nem tapasztaltam.
Néztem a HDR-t, annyira nem tűnik nagy cuccnak. A legtöbb játék, csak a fényerő dinamikatartományát emeli, de nem lesz "színesebb" az srgb-nél. Jópofa, hogy a fényes dolgok fényesebbek, de a gyakorlatban ez is annyira niche, mint a 180+ rr, legtöbbször nem számít v nem tűnik fel.
A 360 Hz kihasználásában mondjuk abba ötköztem, hogy a fast paced singlelayer amivel játszom nincs hrr-re optimalizálva, nem járatja maxon a proci egyik szálját sem és a VGA is képes emellett 60%-on pihengetni. Ettől az adott helyzetben be tud capelni a játék pl 100 fps-re, pedig ott és akkor hardver tudna legalább 150-et szerintem. Máshol meg becapel 220-ra, de tudna 280-at is simán, csak a szoftver nem használja ki, mert 60 fps volt megcélozva, esetleg 120 és a hrr le van szarva.

Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- MSI MAG 271QPX OLED/2K/360HZ Gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
Skynet258